Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaisia uutisia, blogitekstejä Advaniasta.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Katso kaikki
See all articles
See all news articles
TILAA UUTISKIRJE

Haluatko pysyä ajantasalla Advanian uutisista?

Tilaa kuukausittain lähetettävä uutiskirjeemme. Voit lopettaa kirjeen tilaamisen milloin tahansa. Huomaathan, että tilaamalla annat Advanialle luvan lähettää sinulle markkinointiviestintää. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme. 

Asiakastarinat

Header_SFS
Asiakastarina

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry toi pilven omaan konesaliin.

SFS haki uutta modernia kumppania ja uutta tapaa ostaa palvelua ja luotettavaa selkänojaa mahdollisten haasteiden varalle. Tavoitteena oli omien asiantuntijoiden vapauttaminen perusylläpidosta omien järjestelmien kehittämiseen ja loppuasiakkaiden palvelemiseen.

LahtiEnergia_energy
Asiakastarina

Advania Finland Oy uudisti Lahti Energia Oy:n ICT-ratkaisuja ja modernisoi palveluja.

Lahti Energia on vastuullinen ja monipuolinen energiakonserni, joka tuottaa asiakkailleen huolettomia energiaratkaisuja. Yhtiö panostaa energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Lahti Energia toteutti kokoluokkansa ensimmäisenä Suomessa laajan energiakäännöksen ja luopui kivihiilen käytöstä energiantuotannossaan vuonna 2019. Yhtiö tuottaa räätälöityjä energiaratkaisuja yritysasiakkaille sekä kaukolämpöä ja sähköä paikallisilla kierrätys- ja biopolttoaineilla. 

CaseMehilainen
Asiakastarina

Advania tuotti Mehiläiselle kokonaisvaltaisen call center -puhelinpalvelujärjestelmän.

Advanian ja Mehiläisen yhteinen taival alkoi vuonna 2018, kun Mehiläiselle lähdettiin yhdessä Advanian kanssa tuottamaan kokonaisvaltaista asiakaspalvelujärjestelmää. Mehiläisen tarkoituksena on tuottaa kaikki asiakaspalvelukanavat tämän järjestelmän avulla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Mehiläisessä käytetään menestyksekkäästi uuden järjestelmän päällä toimivaa puhelinpalvelua.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää.

Ota yhteyttä Advania tiimiin!