Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja,
joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

 

Tapahtumat

Tapahtumat

LegalTech_1200x627
LIVE | 15.6.2022 klo 8.30–11.30

Advania LegalTech Day 2022 -aamiaistilaisuus – Peruutettu!

Joudumme valitettavasti peruuttamaan Advania LegalTech Day 2022 -aamiaistilaisuuden. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä jo ilmoittautuneihin.  

 

 

Jäikö webinaari näkemättä? Ei hätää –videotallenteet ovat turvassa.

WP2
Webinaari | 12.8.2021

Miksi Microsoft 365 -ympäristö tarvitsee ulkoiset varmistukset?

Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Tallenteen katsottuasi tiedät, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä eri palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 

WP3
Webinaari | 3.6.2021

Miten koventaa Microsoft 365-ympäristön tietoturvaa?

aikka Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Tallenteessa on 6 selkeää vinkkiä tietoturvan koventamiseksi. 

Ota yhteyttä

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla.