Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja, joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

 

Tapahtumat

Tapahtumat

Tivi-CIO-2022-banneri 1245x700
LIVE | 4.10.2022 klo 8.30–17.00, Pikku-Finlandia

Tivi CIO 2022

Olemme kumppanina Tivi CIO 2022 -tapahtumassa ja haluamme kutsua sinut vieraaksemme tapahtumaan!

Tapahtuma tarjoaa tietohallintoa, johtamista, strategiaa ja liiketoimintaa – keskustelua tietohallinnon roolista muuttuvassa ympäristössä, tavoitteiden ja odotusten kasvaessa. 

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja tapaamaan meitä! 

Syke-tapahtuma_updated
LIVE | 24.11.2022, Helsinki

Syke 22 - Digitaalisuuden kulmakivet

Advania mukana kumppanina Syke 22 -tapahtumassa! Syke 22 on yksipäiväinen asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittäjille sekä esimiehille suunnattu seminaari, joka kehittyi tarpeesta vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

Banneri_verkkosivut-updated
HYBRIDI | 29.11.2022, Helsinki

Advania Oracle Day

Lämpimästi tervetuloa ainutlaatuiseen Advania Oracle Day -tilaisuuteen!
Tapahtumassa kuulet innostavia asiantuntijoiden sekä asiakkaiden puheenvuoroja, pääset kartalle Oraclen uusimmista trendeistä sekä verkostoidut.

Jäikö webinaari näkemättä? Ei hätää – videotallenteet ovat turvassa.

 • Keep-on-track-31082022
  Webinaari I 31.8.2022

  Microsoft 365 Keep on Track

  Keep on Trackin idea on auttaa osallistujia ottamaan koko Microsoft 365 Platform hyötykäyttöön. Verkkotapahtumassa kerromme mitä uusia mahdollisuuksia palveluun on tullut, ja tarjoilemme ensipuraisun uusiin julkistuksiin. 

  Tässä Keep on Track -webinaarissa käsittelemme muun muassa Teamsin uusia ominaisuuksia ja Power Pages -tuotetta.

 • WP2
  Webinaari | 12.8.2021

  Miksi Microsoft 365 -ympäristö tarvitsee ulkoiset varmistukset?

  Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Tallenteen katsottuasi tiedät, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä eri palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 

 • WP3
  Webinaari | 3.6.2021

  Miten koventaa Microsoft 365-ympäristön tietoturvaa?

  aikka Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Tallenteessa on 6 selkeää vinkkiä tietoturvan koventamiseksi. 

Ota yhteyttä

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla.