Advania vahvistaa asiantuntijapalveluiden tarjontaansa Suomessa ostamalla Bevericin
Lehdistötiedote 24.06.2021

Advania vahvistaa asiantuntijapalveluiden tarjontaansa Suomessa ostamalla Bevericin

Advania AB, Pohjois-Euroopan johtava täyden palvelun IT- toimittaja, on ostanut Bevericin, joka tarjoaa IT-konsultointipalveluja ja asiakirjahallintaratkaisuja yksityiselle ja julkiselle sektorille.

Digitaalisten palvelujen kysyntä jatkaa kasvuaan pohjoismaisissa organisaatioissa. Kasvussa on myös tarve kumppanille, joka pystyy toteuttamaan monimutkaisia ja innovatiivisia hankkeita. Advania vahvistaa asemiaan palvellakseen entistä paremmin Suomen markkinoilla toimivia asiakkaitaan.  Advanialla on kaupan jälkeen Suomessa yli 80 digitalisaatioprojekteihin ja IT-palveluratkaisuihin keskittynyttä ammattilaista huolehtimassa asiakkaidensa kriittisen infrastruktuurin turvaamisesta kaikkialla Euroopassa.

"Uskomme, että yrityskauppa antaa meille hyvät mahdollisuudet kehittää ja parantaa Bevericin liiketoimintaa edelleen Suomessa ja Pohjois-Euroopan markkinoilla. Tiimi keskittyy edelleen palvelemaan nykyisiä asiakkaitamme, sekä yhdessä Advanian kanssa kehitämme toimintaamme edelleen. Olemme todella innostuneita työskentelemään yhdessä Sami Grönbergin ja muun Advanian tiimin kanssa", Bevericin toimitusjohtaja Tapio Väisänen sanoo.

Tarve prosessien automatisoinnille sekä digitaalisille infrastruktuuri- ja loppukäyttäjäpalveluille kasvaa nopeasti samanaikaisesti digitalisaatioprosessien kehittämisen kanssa, jotka ovat tänä päivänä monien organisaatioiden prioriteettilistalla.

”Digitaalisten palvelujen kysyntä on korkealla ja jatkaa nopeaa kasvuaan. Uusien kollegoidemme kanssa meillä on motivoitunut tiimi huippuluokan ammattilaisia ja pystymme yhdessä toteuttamaan monimutkaisia ​​ja innovatiivisia hankkeita. Tuomme Suomen markkinoille uusia teknologioita, jotka luovat entistä paremmin lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaillemme”, sanoo Advania Finlandin toimitusjohtaja Sami Grönberg.

Yrityskauppa tukee Advanian kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on lisätä ja vahvistaa räätälöityä palvelutarjontaa Pohjoismaissa.

"Advania on saavuttanut vankan markkinaosuuden tultuaan Suomen markkinoille vuonna 2019 ja olemme ylpeitä Advania Suomen tiimin edistymisestä. Bevericin oston myötä parannamme huomattavasti asiantuntijapalveluiden tarjontaamme Suomessa ja meistä tulee entistä merkittävämpi kumppani nykyisille ja uusille asiakkaillemme", sanoo Advania-konsernin toimitusjohtaja Mikael Noaksson. 

Lisätietoa:

Sami Grönberg, toimitusjohtaja Advania Finland Oy
sähköposti: sami.gronberg@advania.com
puhelin: +358 40 547 8248

Mikael Noaksson, toimitusjohtaja Advania Group
sähköposti: mikael.noaksson@advania.com
puhelin: +46 76 140 00 80

Beveric

Beveric on arvostettu IT-infrastruktuurin konsultointiyritys, joka tarjoaa myös asiakirjahallintaratkaisuja Suomessa ja Baltiassa. Yritys on perustettu v. 1999, toimii Espoossa ja työllistää 14 asiantuntijaa. Lisätietoa: www.beveric.fi

Advania

Advania on pohjoismainen IT-palveluyritys, joka toimii 27 paikkakunnalla Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa ja työllistää yli 1500 työntekijää. Yhtiö keskittyy auttamaan asiakkaitaan parantamaan suorituskykyään innovatiivisilla IT-alustoilla ja -palveluilla. Advania palvelee tuhansia yritysasiakkaita, monikansallisia yrityksiä, hallituksia ja julkisia laitoksia sekä suuria, pieniä ja keskisuuria yrityksiä kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla.

Advanian toiminta juontaa juurensa aina vuoteen 1939, jolloin islantilainen yrittäjä perusti toimistotarvikkeita kauppaavan yrityksen Reykjavikiin. Seuraavien vuosikymmenten aikana kolme erillistä IT-yrityshaaraa kehittyi Islannissa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2012 nämä kolme yhdistettiin yhdeksi yritykseksi ja syntyi Advania.
Lisätietoa: www.advania.com

Samankaltaisia