Advania on Pohjoismainen tietotekniikan yritys joka toimii 23:lla paikkakunnalla Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintaa tietotekniikan alustojen ja palvelujen innovaatiivisella käytöllä.

Advania palvelee tuhansia asiakkaita, monikansallisia yrityksiä, hallituksia ja julkisia toimijoita, suuria, pieniä ja keskikokoisia yrityksiä yhteiskunnan kaikissa osissa.

Advanian toiminta juontaa juurensa vuoteen 1939, jolloin islantilainen yrittäjä perusti toimistolaitteiden kaupan Reykjavikissa. Seuraavina vuosikymmeninä kolme erillistä yritystä kehitettiin Islannissa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2012 yritykset yhdistettiin ja Advania muodostettiin.

Suomessa Advania on erikoistunut tarjoamaan digitoituja asiakaspalveluratkaisuja. Advania auttaa asiakkaitaan rakentamaan toimintamalleja ja järjestelmiä jotka mahdollistavat liiketoiminnan saumattomasti eri kanavissa.  

Keskeinen osa Advanian asiantuntemusta on kyky toimia luotettavana  neuvonantajana asiakkailleen, toteuttaa kilpailukykyiset palvelut ja integroinnit asiakkaan muuhun ympäristöön. Advania antaa asiakkailleen työkalut joilla asiakas voi ottaa asiakaspalvelun ja digitalisaation kunnolla haltuun.

”Toimintatapamme on nopea ja joustava. Sen lisäksi että etsimme parhaan ratkaisun jokaisen asiakaan tarpeisiin, toimintamme peruskivenä on nopea reagointi asiakkaan tarpeiden muuttumiseen ja yllättäviin tilanteisiin" - Sami Grönberg, toimitusjohtaja.