containerships_200x100

Logistiikkayritys Containerships luotti Vintorin apuun siirryttäessä pilvipohjaiseen it-infrastruktuuriin. Merkittävä 35 prosentin kustannussäästö auttaa Containershipsiä pitämään yllä kilpailukykyä markkinoilla teknisesti edistyksellisen ratkaisun tuomien muiden hyötyjen lisäksi.

Containerships tunnetaan markkinassa edistyksellisestä toiminnastaan. Joustavan logistiikkapalvelun ytimessä on toimiva tiedonkulku yrityksen 19 maassa olevien toimipisteiden ja kuljetuskaluston sekä asiakkaiden välillä. IT-tukipalvelujen pitääkin kyetä vastaamaan liiketoiminnan haasteeseen toimittamalla luotettavasti joustava it-ympäristö kaikkialle.

Vintor vastasi Containershipsin käytössä olevien yli 30 palvelimen ja 50 sovelluksen siirtämisestä pilveen. Mukana olivat niin tietokannat kuin toiminnanohjauksen ja raportoinnin työvälineet.

"Myös vanhemmat sovellukset voidaan siirtää pilveen niin, että loppukäyttäjille ne ovat osa saumatonta pilvikokonaisuutta – saatavilla yhdellä kirjautumisella, kertoo Vintorin Jari Jalonen."
"Arviomme mukaan IT-kustannuksemme laskevat vuositasolla noin 35 prosenttia, kun emme tarvitse enää fyysistä infrastruktuuria, sanoo Containershipsin Business Systems Development Director Samu Vaahtera."

Kustannussäästön lisäksi uusi pilvipohjainen infrastruktuuri on joustavampi esimerkiksi kehitettäessä uusia palveluja ja toimintamalleja Containershipsin asiakkaille.

Lisää yhteistyöstä voit lukea Microsoftin asiakastarinasta tästä.