Ihmiset edellä

Me yhdistämme ihmisiä, kehitämme tulevaisuuden matkustustapoja, autamme yrityksiä kasvamaan nopeammin ja luomme parempaa tulevaisuutta. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ammattitaidolla, osaamisella ja yhteistyöllä.

Advania on Pohjoismainen tietotekniikan yritys, joka toimii  23:lla paikkakunnalla Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toimintaa tietotekniikan alustojen ja palvelujen innovaatiivisella käytöllä, siinä olemme hyviä!

Työntekijämme ovat meidän tärkeintä pääomaamme ja olemme aina halukkaita keskustelemaan henkilöiden kanssa, jotka jakavat perusarvomme ja asettavat asiakkaan aina etusijalle.

Avoimet työpaikat

ef370a6ad4e34ffea8fd4cfb3c52c64a

Palvelupäällikkö

Haemme IT-palvelupäällikköä vahvistamaan palvelutuotantotiimiämme. 

Consultant_3_Recruitment_1920x1080

Verkkoasiantuntija

Haemme verkkoasiantuntijaa vahvistamaan osaavaa verkkotiimiämme.

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@advania.com ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.