Ihmiset edellä

Kasvata ammattitaitoasi ja tee merkityksellistä työtä kiinnostavien projektien ja ihmisten parissa. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia ja inspiroivan työyhteisön. Tule osaksi pohjoismaista verkostoa, joka luo arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toimintaa uusien teknologiaratkaisuiden ja palvelujen innovaatiivisella käytöllä, siinä olemme hyviä!

Meillä on rento työkulttuuri ja olemme aina halukkaita keskustelemaan henkilöiden kanssa, jotka jakavat perusarvomme ja asettavat asiakkaan aina etusijalle.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Palvelupäällikkö

Haemme IT-palvelupäällikköä vahvistamaan palvelutuotantotiimiämme. 

Rekrytointi - Avoimet työpaikat

Verkkoarkkitehti

Haemme verkkoarkkitehtiä vahvistamaan osaavaa verkkotiimiämme.

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@advania.com ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.