advania324sp_1200x630
Haussa

.NET/Azure-sovelluskehittäjä ja -arkkitehti

Haemme nyt kasvumme tueksi

.NET/Azure-sovelluskehittäjää ja -arkkitehtia

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme

.NET/Azure-sovelluskehittäjää ja -arkkitehtia

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja hyvinvointiasi tukevia henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin! Ehkäpä me sopisimme sinulle?!

Meillä täällä Advanialla on kova kasvu, ja haemme uusia kollegoita mielenkiintoisiin sovellusarkkitehdin tehtäviin. Tehtävässä toimit osana toteutustiimiä teknisenä asiantuntijana sekä suunnittelet ja toteutat kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme liiketoimintaa kehittämään.

Voit työskennellä eri toimistoillamme tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin. Toimistojamme löytyy Espoosta, Jyväskylästä, Lahdesta, Kuopiosta ja Savonlinnasta.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulle on jo kertynyt kokemusta Microsoft-teknologioista ja sovellusten kehittämisestä .NET:llä (C#) ja moderneilla web-teknologioilla Azure-alustalle. Osaat hyödyntää tekemisessäsi DevOps-metodologiaa ja ketteriä kehitysmalleja. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta seuraavista teknologioista: Azure, JavaScript / TypeScript / React sekä muut modernit client-teknologiat. Azure DevOps, Visual Studio, Git. 

Kaikkea ei toki tarvitse osata valmiiksi ja tuemme oppimista. Otamme myös jatkuvasti projekteissa käyttöön uusimpia teknologioita ja pilven mahdollisuuksia, eli olethan innokas kehittämään itseäsi ja ottamaan haltuun uusimpia teknologioita! 

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tarjoamme myös erittäin kattavat työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas-, virike-, työmatka-, hammashoito- ja hierontaetu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, polkupyöräetu ja henkilöstökerhoja.

Kiinnostuitko? Täytä helppo ja lyhyt hakemus järjestelmässämme. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janilta: jani.jaakola@advania.com.