Header_job2
Haussa

Azure/M365 -arkkitehtejä ja konsultteja

vastaamaan jatkuvien pilvialustapalveluiden tuottamisesta asiakkaillemme.

Haemme nyt kasvumme tueksi

Azure/M365 –arkkitehtejä ja konsultteja

vastaamaan jatkuvien pilvialustapalveluiden tuottamisesta asiakkaillemme.

Tehtävässäsi ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita ja haasteita ja osaat ratkaista niitä moderneilla pilvipalveluilla. Osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella osallistut yhteistyössä asiakkaiden kanssa pilvipalveluarkkitehtuurien suunnitteluun ja kehitykseen ja vastaat asiakkaiden pilvipalveluiden raodmapin suunnittelusta, tai vastaat asiantuntijaroolissa transitio- ja migraatioprojektien sekä roadmapin mukaisten tehtävien toteuttamisesta. Molemmissa rooleissa asiakkaiden palveluiden jatkuva kehittäminen sisältyy työnkuvaan.

Toivomme sinulta 

  • Kokemusta asiakasrajapinnasta työskentelystä
  • Kokemusta M365 ja/tai Azure-teknologioista ja työkaluista sekä näyttöä onnistuneista asiakasprojekteista
  • M365 ja Azureen liittyviä sertifikaatteja, myös laajempi Microsoft-tuoteperheen tuntemus on eduksi
  • Kokemusta jatkuvien palveluiden tuottamisesta elinkaaren eri vaiheissa
  • Kiinnostusta jatkuvasti kehittää osaamistasi

Arvostamme näkemystäsi pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden kehityksestä ja innostustasi olla edellä kehityksen aalloilla. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä presentoida asiakkaille vakuuttavasti molemmilla kielellä. Roolissasi saatat osallistua myös presales-myyntiin yhdessä myynnin kanssa.

Rooli on räätälöitävissä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan; sinulla voi olla vähäisempikin kokemus, mutta haluat kehittyä ja edetä urallasi arkkitehdiksi tai voit olla hyvinkin kokenut ja haluat teknisen arkkitehtuurin lisäksi vaikuttaa asiakkaiden liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämiseen. Työssäsi saat koko työyhteisön tuen ja avaimet ammatilliselle kehittymisellesi ja sertifioitumisille.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työyhteisössä mahtavien työkavereiden kanssa. Sinulle tarjoutuu halutessasi mahdollisuus kehittää toimintoja ja olla aidosti mukana vaikuttamassa kasvavan yrityksen toimintaan. Meillä on käytössämme modernit työvälineet, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn sekä kilpailukykyiset edut. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä Accountor Tower –talossa.

Kiinnostuitko ja haluatko olla mukana kasvavaa Advaniaa? Lisätietoja tehtävistä antaa Director, Jarkko Särkimäki, Infrastructure services/Technologies, p. 050 330 7589. Aloitamme haastattelut tehtäviin heti, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.