advania324sp_1200x630
Haussa

Azure-/M365-pilviarkkitehti

Haemme nyt kasvumme tueksi

Azure-/M365-pilviarkkitehtia

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kokenutta 

Azure-/M365-pilviarkkitehtia 

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja hyvinvointiasi tukevia henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin! Ehkäpä me sopisimme sinulle?!

Meillä täällä Advanialla on kova kasvu julkipilvipalveluissa, ja kasvun tueksi haemme kokenutta ja asiakaslähtöistä pilviarkkitehtia suunnittelemaan, kehittämään ja rakentamaan asiakkaidemme pilvi-infrastruktuuria ja -palveluita. 

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti asiakkaidemme Azure- ja M365-palveluiden kehittäminen ja konsultointi sekä Advanian pilvipalveluiden konseptointi ja kehittäminen. Lisäksi johdat valituissa teknologioissa osaajatiimejä ja jaat osaamista organisaatiossa niin asiantuntijoille kuin asiakasrajapinnassa työskenteleville. Tuot myös kokemuksella ja osaamisellasi CAF:n mukaisia parhaita käytäntöjä tekemiseen. Halutessasi pääset kehittämään koko Advania-konsernin julkipilvipalveluita ja prosesseja tai työskentelemään kansainvälisissä hankkeissa.

Roolissa pääpaino on toimia Lead-arkkitehtina Azure VDI- ja M365-hankkeissa ja palveluissa, mutta pääset myös halutessasi kehittämään osaamista monipuolisissa pilvimigraatioissa ja modernisaatioissa eri Azure-teknologia-alueissa. 

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on vahva halu kehittyä, selvität haasteita oma-aloitteisesti ja kommunikoit selkeästi. Sinulla voi olla esimerkiksi jo usean vuoden kokemus Azure-pilvipalveluiden toimittamisesta asiakkaille liiketoimintakriittisiin palveluihin. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, etkä pelkää asiakkaiden edessä esiintymistä.

Eduksi on aiempi kokemus esimerkiksi Citrix VDI -ratkaisun toimittamisesta. Lisäksi termit Cloud Adoptation Framework, Landing zone, Governance model, Terraform, M365, Intune ja AAD ovat sinulle tuttuja.

Apuna ja tukenasi ovat kokeneet arkkitehtimme ja tuotannon asiantuntijamme sekä muut sidosryhmät. 

Työskentelypaikkasi on pk-seutu tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittain käydä pk-seudulla.  

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tarjoamme myös erittäin kattavat työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas-, virike-, työmatka-, hammashoito- ja hierontaetu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, polkupyöräetu ja henkilöstökerhoja.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemus järjestelmässämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jussilta: jussi.kiiskinen@advania.com.