advania324sp_1200x630
Haussa

Senior VMware-asiantuntija

Haemme nyt kasvumme tueksi sinua

Senior VMware-asiantuntija

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme itsenäistä ja innostunutta

Senior VMware-asiantuntijaa

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja hyvinvointiasi tukevia henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin! Sopisimmeko me sinulle?

Meillä täällä Advanialla on kova kasvu, ja haemme uutta kollegaa mielenkiintoisiin erityisasiantuntijan tehtäviin. Tehtävässä pääset keskittymään Advanian VMware-ympäristöjen kehittämiseen ja ylläpitoon, sekä tarvittaessa toimit erityisasiantuntijan roolissa asiakasprojekteissa. Työskentelypaikkasi voi olla Espoon, Jyväskylän, Lahden, Kuopion tai Savonlinnan toimistolla tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on useampi vuosi itsenäistä asiantuntijakokemusta VMwaresta. Ymmärrät, miten kaikki virtualisointikerroksen osaset nivoutuvat yhteen. Tehtävään hyppäämisen kannalta huomattavaa etua olisi myös palvelinylläpitokokemuksesta (Windows, Linux) ja/tai tietoliikenneosaamisesta. Erityisesti arvostamme osaamista seuraavista teknologioista: VMware Cloud Director, NSX, VMware Cloud Foundation. Eduksi katsomme Vmwareen liittyvät sertifikaatit, eg. VCP. 

Tärkeää on myös aito halu palvella asiakkaitamme ja intohimo asiantuntijatehtäviä kohtaan. Me Advanialla panostamme osaamisen kehittämiseen ja tässä tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja paneutumaan kiinnostaviin uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin; onhan meillä lukuisia erilaisia asiakasympäristöjä, joissa pääset osaamistasi kehittämään! Tukenasi on iso joukko IT-alan huippuosaajia, jotka ovat valmiita perehdyttämään sinut uusiin tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin; meillä et jää yksin haasteiden kanssa. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tarjoamme myös erittäin kattavat työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas-, virike-, työmatka-, hammashoito- ja hierontaetu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työsuhdepolkupyörä ja henkilöstökerhoja.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemus järjestelmässämme mahdollisimman pian. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tuomakselta: tuomas.lae@advania.com.