Advania HPE:n ykköskumppani Pohjois-Euroopassa!

Advania palkittiin HPE:n Discover-tapahtumassa koko Pohjois-Euroopan parhaana kumppanina (Service Provider). Palkinto on jatkoa viime vuodelle, jolloin Advania palkittiin Suomessa vuoden ratkaisukumppanina (lue lisää linkin takaa).

Advania on ollut etulinjassa tuomassa HPE:n uusia palvelukonsepteja, kuten Greenlake Pohjoismaisille markkinoille.

- Olemme kuunnelleet asiakkaita ja haluamme yhdistää pilvipalvelun ja oman konesaliratkaisun hyvät puolet asiakkaiden haluamalla tavalla, sanoo Advania Finlandin toimitusjohtaja Sami Grönberg.

Discover-tapahtumassa luovutettu palkinto on osoitus Advanian ja HPE:n pitkäaikaisesta ja tuloksellisesta kumppanuudesta. Asiakkaille kumppanuus näkyy tulevaisuudenkestävinä ratkaisuina ja selkeästi osana kilpailukyvyn parantamista teknologiavalintojen kautta.

- Asiakkaita varten tätä työtä tehdään, haluamme olla samalla puolella pöytää ja pohtia yhdessä asiakkaan kanssa, miten esimerkiksi näinä korona-aikoina voidaan parantaa asiakkaiden it-ympäristöjä. Yksi tällainen tapa on esimerkiksi buy back, ostamme vanhan infran pois ja tuomme uutta teknologiaa tilalle. Asiakashyöty on selkeä, jatkaa Grönberg.

Advania ja HPE ovat tuoneet Suomen markkinaan aivan uudenlaisen tavan tuottaa ns on-premise ympäristöjä, joissa asiakkaiden paikalliset konesalit muunnetaan toimimaan julkipilvistä tuttujen hinnoittelumallien ja selkeiden palvelutasomittarien avulla.

Seuraavaksi tuomme lähiverkot ja niiden palvelumallit tälle vuosituhannelle mutta siitä lisää vasta kesän jälkeen!


Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä.  

Sami_Gronberg

Sami Grönberg, toimitusjohtaja, Advania Finland Oy
Puh. 040 547 8248
E-mail: sami.gronberg@advania.com

 

Lue lehdistötiedote