Pitkän prosessin ja monimutkaisten sertifiointien jälkeen Aruba, Hewlett Packard Enterprise ‑konserniin kuuluva yritys, myöntää Advania Swedenille nyt Platinum-kumppanin aseman. Asema on merkki Aruban ja Advanian syventyvästä kumppanisuhteesta. Yhdessä Aruba ja Advania johtavat pohjoismaisten yritysten ja organisaatioiden digitalisoitumista.

IngridNilsson

Ingrid Nilsson, Aruban ja Hewlett Packard Enterprisen Pohjoismaiden ja Benelux-maiden kanavamarkkinointipäällikkö.

Aruba on Hewlett Packard Enterprise (HPE) ‑konserniin kuuluva maailmanlaajuinen yritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita maksimoimaan pilvipalvelujen, mobiilipalvelujen ja esineiden Internetin hyödyt. Aruba tukee maailman kasvavaa tarvetta langattomille verkoille ja uuden sukupolven teknologialle. Yritys ei tyydy vain osallistumaan digitalisaatioon, vaan sen tavoitteena on olla sen ytimessä.

Voidakseen saavuttaa kaikki yhteiskunnan osa-alueet Aruba tekee läheistä yhteistyötä kumppaniyritysten kanssa. Kumppanit mukauttavat sen ratkaisuja ja tuovat ne loppuasiakkaan ulottuville. Aruban kumppanit valitaan monitasoisen maailmanlaajuisen Aruba Partner Ready for Networking ‑kumppaniohjelman kautta.

Määritetyt ehdot täyttäville kumppaneille myönnetään Business-, Silver-, Gold- tai Platinum-asema. Nämä ehdot liittyvät esimerkiksi tuottoon, myyntiin sekä siihen, miten hyvin yritys on täyttänyt erilaiset tekniset ja kaupalliset vaatimukset.

Advania, joka aiemmin oli Gold-tasolla, nousee nyt Platinum-kumppaniksi. Täyttääkseen kaikki Platinum-tason ehdot Advania hankki seuraavat sertifikaatit: ACMX, ACMP, ACMA, ACDX, ACDP, ACCX, ACCP, ACCA, ACSP, ACSA, ASEAP, ACMS ja AIS.

"Joskus me vaatimattomasti sanomme, että me emme seuraa trendejä – me olemme trendi. Tämä ei onnistuisi ilman yhteistyötä. Yhdessä olemme trendi. Yhteistyö Advanian kanssa tarkoittaa, että pystymme aina löytämään parhaan ratkaisun kullekin loppuasiakkaalle. Kehittyminen Platinum-kumppaniksi vaatii tietysti valtavan määrän osaamista, mutta Advania on erityinen myös monessa muussa suhteessa. Se uskaltaa olla erilainen; Advania ei kulje kenenkään jalanjäljissä, ja mielestämme se on hienoa. Tämä oli luonnollinen seuraava askel Advanialle, joka voitti helmikuisessa Guldmyran-palkintogaalassamme sekä HPE Intelligent Edge- että HPE Partner of the Year ‑palkinnon", sanoo Aruban Ruotsin maajohtaja Marcus Bäckrud.

Guldmyran on Ruotsissa vuosittain järjestettävä gaala, jossa HP ja HPE palkitsevat parhaat strategiset kumppaninsa yli 500 yrityksen joukosta.

Advanian asiakkaat edustavat useita teollisuudenaloja ja yhteiskunnallisia toimijoita. Advania tarjoaa IT-palveluja esimerkiksi kouluille, sairaaloille ja viranomaisille mutta myös lukuisille kaupallisille yrityksille.

"Nykypäivänä oikeastaan mikään ei toimi ilman jonkinlaista yhteyttä – verkko on kaiken ytimessä. Olemme riippuvaisia verkkoyhteydestä, kun syömme, nukumme, työskentelemme ja urheilemme. Se ei enää ole pelkkä tuote, vaan luova ratkaisu, joka on sovitettu nykypäivän innovatiivisiin teknologioihin. Platinum-kumppanina voimme työskennellä lähempänä Arubaa, lähempänä trendiä, joten voimme palvella asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin. Yhdessä nopeutamme heidän digitalisointiprojektejaan", sanoo Avania Swedenin toimitusjohtaja Tomas Wanselius.

Hewlett Packard Enterprisen ja Aruban Advanialle myöntämät tunnustukset:

HPE Partner Ready Solution Provider Platinum Hybrid IT Partner
HPE Partner Ready Service Provider Gold
HPE Partner Ready Services Gold
HPE Partner Ready Services, Gold Delivery partner
Aruba Partner Ready for Networking Platinum Partner

Haluatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä:

Tomas Wanselius, toimitusjohtaja, Advania Sweden AB
Puhelin: +46 70 454 35 24
Sähköposti: tomas.wanselius@advania.com

Marcus Bäckrud, Ruotsin maajohtaja, Aruba Networks
Puhelin: +46 76 101 67 57
Sähköposti: marcus.backrud@hpe.com


Tietoja Hewlett Packard Enterprise -konserniin kuuluvasta Arubasta

Hewlett Packard Enterprise -konserniin kuuluva Aruba on turvallisten ja älykkäiden verkkojen johtava toimittaja, jonka palvelut auttavat asiakkaita tuottamaan upeita digitaalisia kokemuksia mobiililaitteiden, esineiden Internetin ja pilvipalvelujen aikakaudella. Mullistamme tietoverkkojen käytön ja annamme IT-palveluntarjoajille ja organisaatioille mahdollisuuden yhdistää fyysisen ja digitaalisen maailman helposti pilvipalvelujen reunalla. Lisätietoja on Aruban verkkosivustossa osoitteessa http://www.arubanetworks.com. Saat reaaliaikaisia uutisia ja päivityksiä seuraamalla Arubaa Twitterissä ja Facebookissa. Uusimmat tekniset keskustelut mobiiliratkaisuista ja Aruban tuotteista ovat luettavissa Airheads-yhteisössä osoitteessa http://community.arubanetworks.com.

Tietoja Hewlett Packard Enterprisesta

Hewlett Packard Enterprise (HPE) on maailmanlaajuinen reuna- ja pilviympäristön PaaS (Platform as a Service, alusta palveluna) ‑palveluja tarjoava yritys, joka auttaa organisaatioita nopeuttamaan tuottojaan käyttämällä dataa hyväkseen paikasta riippumatta. HPE on jo vuosikymmenien ajan visioinut tulevaisuutta ja kehittänyt innovaatioita, jotka parantavat ihmisten elämää ja työtä. Yritys tarjoaa ainutlaatuisia avoimia ja älykkäitä teknologiaratkaisuja, jotka antavat yhdenmukaisen käyttökokemuksen kaikissa pilvialustoissa ja reunaympäristöissä auttaen asiakkaita kehittämään uusia liiketoimintamalleja, osallistamaan käyttäjiään uusilla tavoilla ja parantamaan operatiivista suorituskykyään.

Tietoja Advaniasta

Advania on pohjoismainen IT-yritys, joka toimii 27 sijainnissa Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Yritys auttaa asiakkaita parantamaan suorituskykyään parhaiden saatavilla olevien IT-alustojen ja palvelujen innovatiivisella käytöllä. Advanian asiakaskunta käsittää tuhansia yritysasiakkaita, monikansallisia yhtiöitä, julkishallinnon viranomaisia ja julkisia laitoksia, suuryrityksiä ja PK-yrityksiä kaikilta yhteiskunnan sektoreilta.

Advanian toiminta juontaa juurensa vuoteen 1939, jolloin islantilainen yrittäjä perusti toimistolaitteiden korjaamon Reykjavikiin. Myöhemmin yritys laajeni ja perusti kolme erillistä IT-yritysten haaraa Islantiin, Ruotsiin ja Norjaan. Vuonna 2012 nämä haarat yhdistettiin Advaniaksi. Lisätietoja on osoitteessa www.advania.com.

 

Takaisin uutisiin