Advania Core - Huippumoderni pilvipalvelu

Kehittämämme pilvipalvelut rakentuvat huippumodernista pilvialustasta, joka on rakennettu yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen (HPE) kanssa. Kehitämme alustaa jatkuvasti uusimipien teknologioiden mukaan ja yhteistyössä sekä asiakkaidemme että HPE:n kanssa, jotta alustamme pystyy vastaamaan jatkuvasti kehittyviin liiketoimintavaatimuksiin.

Kapasiteettipalveluiden lisäksi tuotamme erilaisia PaaS-palveluita kuten esimerkiksi MS SQL-tietokantakäyttöön optimoitua pilvialustaa. Tämän SQL-alusta suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sen suorituskykyyn, ja alusta sisältää valmiiksi kaikki tietokantapalvelimia varten tarvittavat asiat kuten SQL-lisenssit.

Pilvipalvelumme hinnoitellaan käytön mukaan.

 

Advania Core konesalipalvelumme ovat poikkeukselliset. 

Poikkeuksellisuudella tarkoitetaan aitoa turvallisuutta, helppoutta ja palvelun jatkuvaa kehittymistä.

Turvallisuudella tarkoitetaan  

  • Konesalipalvelut ovat kehitetty ja rakennettu tiiviissä yhteistyössä HPE:n kanssa. HPE huolehtii yhdessä omien asiantuntijoidemme kanssa konesalipalvelumme alustan toiminnasta ja sen vikasietoisuudesta. 
  • Datasi ovat turvassa ja Suomen rajojen sisäpuolella. Siitä pitävät huolen Advanian Suomen kovan tason sertifioituneet asiantuntijat. 
  • Advanian varmistus -ja replikointijärjestelmät ovat asiakkaidemme käytettävissä. Ne on rakennettu pitkän linjan varmistus- ja datanhallinnan erityisosaajien toimesta, ja varmistusjärjestelmämme ovatkin palkittu jo kahtena vuotena peräkkäin.    

Pickit-7721f702-2cd6-427b-8042-17ef540e067d

 

Pickit-ca1a10dc-f5ad-43e7-85bc-c74a19f9f3a2

 

 Helppoudella tarkoitetaan 

  • Konesalipalvelumme kattavat vaativimmatkin asiakastarpeet, mutta niitä on kuitenkin helppo käyttää. Voit käyttää kaikkia konesalipalveluitamme helposti itse, tai teemme sen puolestasi. 
  • Yksi yhteyspiste kaikille kysymyksille ja työpyynnöille. Saat omat luottohenkilöt (Account Manager ja Palvelupäällikkö), jotka varmistavat asiakastyytyväisyytesi sekä helpon tavan hoitaa asioita Advanian kanssa. 
  • Meillä asiakas tietää miten konesalipalvelumme ovat toimineet. Laskut ovat selkeät ja ymmärrettävät. Maksat vain palveluiden käytöstä. 

Jatkuvalla kehityksellä tarkoitetaan 

  • Kehitämme konesalipalveluitamme jatkuvaa yhteistyössä HPE:n kanssa. Konesalipalvelumme ovat aina tietoturvallisesti ajan tasalla ja tehty alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Teknologisesti konesalipalvelumme ovat modernit ja alansa kärkeä. 
  • Asiakkaanamme tiedät miten konesalipalvelumme ovat kehittyneet ja miten ne kehittyvät jatkossa. Panostamme erittäin voimakkaasti 
    konesalipalveluidemme kehitykseen. 

Pickit-5defd988-a0cf-4463-b062-36fb95b0b8c2

 

finnkino_1920x670px

 

 

FInnkino_logoFinnkino ja Advania kehittävät Finnkinon palveluja liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Advania ylläpitää Finnkinon IT-infrapalveluja Suomen lisäksi myös Baltiassa.

 

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö! 

Täytä allaolevat kentät ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi. Otamme yhteyttä sinuun lähipäivinä.