Advania Core - Huippumodernit konesalipalvelut pilvestä

Kehittämämme pilvipalvelut rakentuvat huippumodernista pilvialustasta, joka on rakennettu yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen (HPE) kanssa. Kehitämme alustaa jatkuvasti uusimipien teknologioiden mukaan ja yhteistyössä sekä asiakkaidemme että HPE:n kanssa, jotta alustamme pystyy vastaamaan jatkuvasti kehittyviin liiketoimintavaatimuksiin. Konesalipalvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille - pienten työkuormien ajosta aivan raskaimpaan sarjaan. Palvelu tarjoaa erittäin matalaa latenssia virtuaalikoneille.

Kapasiteettipalveluiden lisäksi tuotamme erilaisia PaaS-palveluita kuten esimerkiksi MS SQL-tietokantakäyttöön optimoitua pilvialustaa. Tämän SQL-alustan suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sen suorituskykyyn, ja alusta sisältää valmiiksi kaikki tietokantapalvelimia varten tarvittavat asiat kuten SQL-lisenssit.

Pilvipalvelumme hinnoitellaan käytön mukaan.

HPE (Hewlett Packard Enterprise) tuo uusimmat teknologiat Advanian kautta ulos ja GreenLaken kautta konesaleissa on käytössä aina viimeisimmät tuoteuutuudet. Käytössämme on HPE - palvelin- ja levyjärjestelmäteknologiat.

Turvallista konesalipalvelua

  • Konesalipalvelut ovat kehitetty ja rakennettu tiiviissä yhteistyössä HPE:n kanssa. HPE huolehtii yhdessä omien asiantuntijoidemme kanssa konesalipalvelumme alustan toiminnasta ja sen vikasietoisuudesta. 
  • Datasi ovat turvassa ja Suomen rajojen sisäpuolella. Siitä pitävät huolen Advanian Suomen kovan tason sertifioituneet asiantuntijat. 
  • Advanian varmistus -ja replikointijärjestelmät ovat asiakkaidemme käytettävissä. Ne on rakennettu pitkän linjan varmistus- ja datanhallinnan erityisosaajien toimesta, ja varmistusjärjestelmämme ovatkin palkittu jo kahtena vuotena peräkkäin.    

Konesalipalveluiden turvallisuus

 

Konesalipalveluiden helppokäyttöisyys

 

Käytön helppoutta

  • Konesalipalvelumme kattavat vaativimmatkin asiakastarpeet, mutta niitä on kuitenkin helppo käyttää. Voit käyttää kaikkia konesalipalveluitamme helposti itse, tai teemme sen puolestasi. 
  • Yksi yhteyspiste kaikille kysymyksille ja työpyynnöille. Saat omat luottohenkilöt (Account Manager ja Palvelupäällikkö), jotka varmistavat asiakastyytyväisyytesi sekä helpon tavan hoitaa asioita Advanian kanssa. 
  • Meillä asiakas tietää miten konesalipalvelumme ovat toimineet. Laskut ovat selkeät ja ymmärrettävät. Maksat vain palveluiden käytöstä. 

Jatkuvaa kehitystä

  • Kehitämme konesalipalveluitamme jatkuvaa yhteistyössä HPE:n kanssa. Konesalipalvelumme ovat aina tietoturvallisesti ajan tasalla ja tehty alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Teknologisesti konesalipalvelumme ovat modernit ja alansa kärkeä. 
  • Asiakkaanamme tiedät miten konesalipalvelumme ovat kehittyneet ja miten ne kehittyvät jatkossa. Panostamme erittäin voimakkaasti 
    konesalipalveluidemme kehitykseen. 

Konesalipalveluiden jatkuva kehitys

 

Advania ylläpitää Finnkinon IT-infrapalveluja

 

 

FInnkino_logoFinnkino ja Advania kehittävät Finnkinon palveluja liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Advania ylläpitää Finnkinon IT-infrapalveluja Suomen lisäksi myös Baltiassa.

 

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö! 

Täytä allaolevat kentät ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi. Otamme yhteyttä sinuun lähipäivinä.