Advania Internet

Advania tarjoaa asiakkailleen konesalipalveluna vikasietoisia ja tietoturvallista internet-yhteyksiä. Internet-yhteyksien toiminta ja arkkitehtuuri on suunniteltu erityisesti vikasietoisuus ja tietoturva edellä. Internet-yhteydet ovat jo valmiiksi turvallisia ja lisäksi niihin on saatavissa erilaisia lisäpalveluita kuten palomuuripalvelu. 

Miksi Advania Internet? 

Liiketoiminnan digitalisoituessa ja palveluiden siirtyessä pilvipalveluiksi, internet-yhteyksien merkitys korostuu entisestään. Yritykset eivät tänä päivänä käytännössä toimi ilman toimivia internet-yhteyksiä. Erityisesti ongelmat palveluiden saatavuudessa, kuten SaaS-palveluissa, tekevät nopeasti vahinkoa loppuasiakkaiden käyttökokemuksille ja sitä kautta koko yrityksen maineelle. 

Tänä päivänä yrityksiä uhataan erilaisilla kiristyksillä, joita ovat erilaiset dataa kryptaavat kiristyshaittaohjelmat sekä tietoliikenteen häirintä. Yleisin tietoliikenteen häirintä toteutetaan palvelunestohyökkäyksellä (denial-of-service attack), jonka avulla yrityksen asiakkailleen tarjoamien palveluiden toimintaa (esim. verkkokaupat ja muut portaalit) häiritään, tai niiden toiminta kokonaan estetään. Palvelunestohyökkäykset ruuhkauttavat tahallisesti yrityksen palvelut suurella määrällä yhteyspyyntöjä. Tällöin vastaanottaja-pää tukkeutuu ja palvelut lakkaavat toimimasta.  

Advania on huomioinut ylläolevat asiat asiakkaiden internet-liittymissä seuraavasti: 

  • Internet-yhteydet ovat kahdennettu eri teleoperaattoreiden kanssa, jonka avulla saavutetaan yhteyksien vakaa ja vikasietoinen toiminta. 
  • Yhteydet ovat valmiiksi suojattu palvelunestohyökkäyksiä vastaan.  

Advania tarjoaa asiakkailleen internet-yhteyksiä asiakkaiden kesken jaetusta internet-yhteydestä tai asiakkaiden valittavissa on myös pelkästään heille omistettuja yhteyksiä.

Asiakaskohtaisia yhteyksiä tarjotaan eri nopeuksilla aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Konesalien internet-yhteydet

 

Advanian internet-palvelun hyötyjä

 

Konkreettiset hyödyt 

Advanian Internet-palvelun hyödyt asiakkaille: 

  • Internet-yhteyksien katkot ja häiriöt jäävät historiaan.  
  • Yhteyksien DDoS-pesurit puhdistavat automaattisesti internet-liikenteestä haitallisen liikenteen eivätkä yhteydet tukkeudu palveluestohyökkäyksistä. 
  • Internet-yhteyksien hinnoittelu on erittäin kustannustehokas niiden käyttämään edistykselliseen teknologiaan nähden. 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Täytä allaolevat kentät ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi. Otamme yhteyttä sinuun lähipäivinä.