Microsoft 365 varmistukset palveluna

Advanian tarjoama Cloud Backup for M365 -palvelu turvaa automaattisesti organisaatiosi Microsoft 365 -palvelussa sijaitsevan kriittisen datan. Microsoft 365 -palvelusta poistettu data on palautettavissa välittömästi. Palvelu turvaa Microsoft 365 -palvelun datan käyttäjien tahattomilta virheiltä sekä suojaa datan haittaohjelmien aiheuttamilta potentiaalisilta tiedon menetyksiltä.

 

Mihin Microsoft 365 -varmistuksia tarvitaan?

Pilvestä käytettävät tuottavuussovellukset, kuten Microsoft 365, ovat järkeviä nykypäivän mobiilimaailmassa - kaikkien laitteiden asiakirjojen helpon saatavuuden ja parannetun yhteistyön edut ovat ilmeisiä. Monet organisaatiot kuitenkin uskovat, että siirtyminen Microsoft 365 käyttöön on poistanut tarpeen varmistaa organisaation data koska Microsoft vastaa kokonaispalvelusta. 

Microsoft toki vastaa maailman suosituimman pilvipalvelun, Microsoft 365:n infrastruktuurista mutta asiakas vastaa omasta kriittisestä tiedostaan aina itse, huolimatta siitä missä se sijaitsee. 

 • Microsoft 365-palvelussa sijaitseva data voidaan vahingossa tuhota tai organisaatio voi joutua tietomurron uhriksi 

Hajautetun tiedon turvaaminen ei ole aina aukotonta eikä yksinkertaista. Data pitää suojata mm. seuraavilta tapauksilta: 

 • Käyttäjien tahattomat tiedoston poistot 
 • Pilvipalveluiden omien varmistuspolitiikkojen sisältöjen sekaannukset 
 • Sisäiset tietoturvauhat kuten käyttäjien tahalliset tiedon tai tiedostojen vääristykset tai poistot 
 • Lakiteknilliset säädökset tiedon säilytykselle 
 • Hybridijärjestelmien ja datamigraatioiden turvaaminen 

Jotta data pystytään aukottomasti turvaamaan, vaaditaan ulkoisen palvelun varmistuksia. 

 

Microsoft 365 varmistus

 

Microsoft 365 varmistukset palveluna - palvelun sisältö


Advanian Cloud Backup for M365-palvelulla varmistat että Microsoft 365-palvelusi data on tallessa ja palautettavissa riittävän pitkältä ajanjaksolta 

 • Data varmistetaan oletuksena 12 kuukauden ajanjaksolta mutta tarvittaessa voimme tarjota edullisella kustannustasolla myös pidempiä varmistusaikoja 
 • + 10 % hintaan mahdollista määritellä 5 vuoden säilytysaika 
 • + 15 % hintaan mahdollista määritellä 10 vuoden säilytysaika 
 • Palvelu voidaan määrittää tarjoamaan myös rajattoman pituinen varmistusten säilytysaika, hinta katsotaan tapauskohtaisesti 

Helppo ja ymmärrettävä palvelun laskutusmalli 

 • Etävarmistuspalvelumme kuukausihinta sisältää kaiken – palvelusta ei muodostu piilokustannuksia 
 • Palvelusta maksetaan kuukausiveloitteisesti lisensoitujen käyttäjätilien mukaisesti  

Hinta: alkaen vain 3,36€ kuukaudessa per lisensoitu käyttäjätili 

 

Advania Cloud Backup for Microsoft 365 turvaa pilvipalvelusi tiedot

 

Suunnitelmallinen ja nopea käyttöönottomalli

Meillä on valmis malli käyttöönotolle joten palvelun käynnistys on edullista. Käynnistysmaksuun sisältyy palvelun perehdytys jotta pääset käyttämään palvelua sujuvasti.

 

 

Helppo ja ymmärrettävä palvelun käyttö

Etävarmistuspalvelun käyttö on helppoa. Roolipohjaisen käyttäjähallinnan kautta voit luvittaa palveluun myös muita käyttäjiä tarvittavilla pääsyoikeuksilla.

 

 

Palvelu on luotettava ja tietoturvallinen

M365-tilauksestasi kerätty varmistusdata siirretään etävarmistuspalveluun 256-bittisellä salaustekniikalla salakirjoitetun yhteyden yli. Tallennamme varmistuksesi maantieteellisesti hajautetusti – tietosi ovat palautettavissa aina kahdesta palvelinkeskuksesta, jotka on sertifioitu korkean laatuluokituksen mukaisesti ja joita valvotaan ympärivuorokautisesti.

Viranomaisvaatimusten mukaista palvelua

Voimme tarjota tarvittaessa rajattoman säilytysajan kaikille Microsoft 365-palvelusi tiedostoille ja sähköpostiviesteille. Palvelumme täyttää vaativatkin viranomaismääräykset ja lainsäädännölliset velvoitteet.

 

 

 

Pilvestä käytettävät tuottavuussovellukset, kuten Microsoft 365, ovat järkeviä nykypäivän mobiilimaailmassa - kaikkien laitteiden asiakirjojen helpon saatavuuden ja parannetun yhteistyön edut ovat ilmeisiä. Monet organisaatiot kuitenkin uskovat, että siirtyminen Microsoft 365 käyttöön on poistanut tarpeen varmistaa organisaation data koska Microsoft vastaa kokonaispalvelusta. Microsoft toki vastaa maailman suosituimman pilvipalvelun, Microsoft 365:n infrastruktuurista mutta asiakas vastaa omasta datasta aina itse. 

Sen lisäksi, että varmistamme liiketoiminnan jatkuvuuden, autamme vähentämään tietojen menetyksen riskiä, koska asiakkaana sinulla ei ole varaa olla ilman dataasi. Sinun on varmistettava liiketoiminnan jatkuvuus suojaamalla organisaatiollesi kriittinen data

Nykypäivänä suurin osa organisaatiosta ei voi toimia tehokkaasti ilman valtavaa tietomäärää jota ne luovat, keräävät, tallentavat ja analysoivat joka päivä.

Tietojen saatavuuden varmistaminen on avainasemassa täydellisessä tietojen varmuuskopiointi- ja arkistointikäytännössä. Tietojen varmuuskopiointi- ja arkistointipalvelun käyttöönotto on kuin hyvä vakuutus Sinulle mahdollisesti aiheutuvien tietojen menetyksen varalta.  

Microsoft 365 varmistukset palveluna

 

Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö!