Uudet ja käytetyt laitteet – heti varastosta Koulukumppaneille

Tarvitseeko koulusi tietokoneita uuteen lukuvuoteen? Tiedämme tarpeesi, ja sen vuoksi olemme ostaneet jo ennakkoon suuren määrän laitteita. Jokainen suomalainen koulu ansaitsee kunnolliset työvälineet.

Vastuullisesti, edullisesti & luotettavasti

Koulukumppani-ohjelmassa teemme yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa. Esimerkiksi saatavuus-, toimitus- ja hintatietomme ovat reaaliaikaisia. Ehdotamme myös rohkeasti vaihtoehtoisia ratkaisuja, jos ne tuovat toiminnallista ja euroina mitattavaa hyötyä. Vanhentuneen laitekannan kierrätämme vastuullisesti viimeisimpien hyvien käytäntöjen mukaan.

Toimitukset kesällä 2022

Maailmaa vaivaa akuutti komponentti- ja laitepula. Olemme varautuneet tähän ennakoivasti ja tehneet laitehankinnat etukäteistilauksina. Pystymme takaamaan toimitukset kesälle 2022.

Meillä on opetuskäytössä toimivia laitteita ja sovelluksia Windows-, Google- tai IOS -ympäristöihin. Lukiolaiskannettavissa yhteistyömme Opinsysin kanssa takaa ison varaston uusiokoneita käyttöönne.

Ota nyt yhteyttä ja varmistat, ettei yksikään opiskelija jää ilman tietokonetta.

laptop

 

Kehitämme yhdessä Suomen tärkeimpiä huoneita

Lapset ja nuoret ovat digitaidoiltaan hyvin eriarvoisissa asemissa. Advania on omalta osaltaan tunnistanut ongelman ja valinnut yhdeksi toiminta-alueekseen teknologian ja palvelujen tuottamisen suomalaisille kouluille. Haluamme olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Lue artikkeli aiheesta

Girlsandlaptop

 

Julkiset hankinnat

Julkisen hankinnan tarpeet ja toimintamallit ovat Advanialle tuttuja. Muodostamme asiakkaiden kanssa yhteisen näkemyksen pitkäjänteisestä kehityksestä, ei vain laite- ja ohjelmistotasolla, vaan myös toimintakulttuurin muutoksen ja kehityksen osalta.

Jaamme mielellämme kokemusta ja parhaita käytäntöjä kunnille, kuntayhtymille, sairaanhoitopiireille, ammattikorkeakouluille, oppilaitoksille, seurakunnille, valtionhallinnolle ja muodostuville hyvinvointialueille.

 Advania on Hanselin hyväksymä sopimustoimittaja tietokoneiden yhteishankinnoissa ja IT-konsultoinnissa.

Ota yhteyttä


sopimustoimittajalogo_2020_fi_hansel


Tietokoneet iPadOS/MacOS 2021–2025

Luokka 2 Laitetyyppiriippumattomat tietokoneet

IT-konsultointi 2018–2022

NEW_Kehittamista_yhdessa

 

Eeka_pieni

 

 

    Kerron mielelläni lisää. Ota yhteyttä.

    Erkki Kondelin
    Director of Business Development and Public Sales