Erikoisosaamista yrityksien tarpeisiin

Suunnittelemme, integroimme ja toteutamme skaalautuvaa ja vikasietoista liiketoiminnan tarpeita tukevaa infrastruktuuria.

Vastaamme asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin tietotekniikan ratkaisujen avulla. Meillä on pitkä kokemus monitoimittajaympäristöissä laajamittaisten ja vaativien, korkeaa lisäarvoa tuottavien, hankkeiden toteutuksesta kustannustehokkaasti julkishallinnossa ja yrityksissä.

Erityisosaamistamme ovat mm. arkkitehtuuri-, tietoturva-, tietoliikenne- ja tietokanta-asiantuntijakonsultointi, integraatiot, auditoinnit, projektiosaaminen, virtualisointiratkaisut, vakiointiratkaisut.

Sertifioituja ja ammattitaitoisia asiantuntijoita suunnittelu-, toteutus- ja koordinointitehtäviin pilvi- ja on-prem ympäristöihin.

Teknologiat: Microsoft, IBM, HP, iManage, Citrix, Checkpoint, ITIL

Legal Tech

Meillä Advanialla on joukko teknologioita, joilla yritysten valtava osaaminen ja immateriaali pääoma tietovarastoissa valjastetaan tehokkaaseen käyttöön tekoälyn sekä dokumentinhallinnan keinoin parhaan mahdollisen tietoturvan suojassa.

Advania LegalTech perustuu iManage -teknologiaan, ja toimintamme ydin on iManage-tuotteiden käyttöönotot, konsultointi, tuki, koulutus, räätälöinti ja lisenssimyynti. Hallitsemme sekä paikalliset installaatiot että pilviympäristöt. Kaikki tämä 20 vuoden kokemuksella. 

Kaikkien iManage-tuotteiden lisäksi tarjoamme runsaasti sekä lisenssejä että palveluita iManagen ekosysteemiin. Teknologiakumppaneista tarjonnastamme löytyvät LiteraDocsCorpDocAutoSysero and Prosperoware, joten mikä tahansa tiedonhallinnan tarve on toteutettavissa kumppanituotteidemme avulla.

imanage_600x431

 

Kerromme sinulle mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö!

Täytä allaolevat kentät ja kerro, kuinka voimme tukea liiketoimintaasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.