Yritysten liiketoiminnat digitalisoituvat ja palvelinjärjestelmät muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Liiketoiminta ei tänä päivänä koostu yksittäisistä palvelimista, vaan jopa useiden kymmenien palvelinten muodostamista prosesseista, joiden suojaaminen on elinehto. Yrityksille kohdistuu lisäksi yhä enemmän uusia uhkia,  ja erityisesti kiristyshaittaohjelmahyökkäyset muuttuvat yhä organisoiduimmiksi.

Tänä päivänä varmistusjärjestelmät eivät myöskään pysy jatkuvasti kasvavien datamassojen perässä, ja toisaalta niitä skaalatessa ympäristö monimutkaistuu. Erilaisissa vika- ja korruptointitilanteissa palauttaminen voi kestää päiväkausia.

Ratkaisuja erityisiin IT-tarpeisiin: 

VARMISTAMINEN 

Varmistaminen luo perustan toiminnan jatkumiselle. Palvelumme huolehtii tietojen varmistamisesta, auttaa suojautumisessa haittaohjelmia vastaan sekä auttaa täyttämään erilaisten asetusten tuomat vaatimukset.

Palvelun avulla varmistetaan asiakkaan omissa tiloissa tai palveluntarjoajan konesaleissa olevat tiedot Advanian Suomessa sijaitseviin konesaleihin. Palvelu soveltuu joustavasti erilaisiin ympäristöihin ja varmistustiheys sekä varmistetun tiedon säilytysaika voidaan määritellä asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi.

Varmistusympäristö on suorituskykyinen, mukautuva ja jatkuvasti uudistuva. Varmistusjärjestelmä tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä ja tietokantoja ja mahdollistaa erilaiset objektitason palautukset. Tuotamme palvelua Veeam-ratkaisuilla kaikissa tilanteissa. 

DISASTER RECOVERY

Disaster Recovery -palvelussa datat replikoidaan reaaliaikaisesti ja automaattisesti Advanian Suomen konesaleihin, joka tarkoittaa, että asiakkaiden palvelut datoineen ovat turvattu toiseen sijaintiin eli varaympäristöön. Vikatilanteessa asiakkaan palvelut käynnistetään vikaa edeltävästä tilanteesta toisesta sijainnista minuuteissa ja asiakas voi jatkaa tuotantoaan normaalisti. Palautepisteväli on jopa 15 sekuntia. 

Palvelu on tarjolla myös asiakkaiden omiin konesaleihin. Palvelussa suojataan asiakkaan oman konesalin käyttö ja tärkeä data. Vikatilanteessa paikallisen konesalin palvelut pystytään käynnistämään Advanian Suomen konesaleista. 

Oma_konesalijareplikointi

 

Palvelun hyödyt

  • Palvelut ovat aina ajantasalla ja suojassa kaikissa tilanteissa.
  • Palvelut datoineen ovat käynnistettävissä toisesta sijainnista jopa minuuteissa.
  • Yrityksen tietohallinto voi helposti todentaa palveluiden toiminnan.
  • Kustannussäästöt normaaliin Disaster Recoveryyn verrattuna.

 

Disaster Recovery palveluna auttaa kriittisten IT-prosessien ja datan turvaamisessa ja tukee liiketoiminnan jatkuvuutta. 

 

 

 

Advanian asiakkaiden käytössä ovat molemmat datan varmistukseen ja palautukseen tarvittavat palvelut. 

 

Datan turvaamiseksi suosittelemme: 

1. Kriittinen data:

  • Jatkuva replikointi, jota tuetaan yksittäisillä varmistuksilla varmistusjärjestelmästä
  • Varmistus + Disaster Recovery Plan

2. Tavanomainen data:

  • Viikon suoja päivätasolla
  • Viikon suoja päivätasolla, kuukauden suoja viikkotasolla
  • Viikon suoja päivätasolla, kuukauden suoja viikkotasolla, vuoden suoja kuukausitasolla
3. Pitkä tallennus
  • Kuukausitason full-varmistukset n-vuotta
Advania tarjoaa asiakkailleen erikseen palautustestauksia ja Disaster Recovery -sekä varmistussuunnitelmien laadintaa ja niiden testausta.

Datan_turvaaminen

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi palveluillamme. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.