Yritysten liiketoiminnat digitalisoituvat ja palvelinjärjestelmät muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Liiketoiminta ei tänä päivänä koostu yksittäisistä palvelimista, vaan jopa useiden kymmenien palveluiden muodostamista prosesseista, joiden suojaaminen on elinehto. Yrityksille kohdistuu lisäksi yhä enemmän uusia uhkia,  ja erityisesti kiristyshaittaohjelmahyökkäyset muuttuvat yhä organisoiduimmiksi.

Advanian palvelut tuovat turvallisen kiristyshaittaohjelmasuojan, joka auttaa organisaatiota toipumaan kaikista kyberhyökkäysskenaarioista minuuteissa. 

Ratkaisuja erityisiin IT-tarpeisiin: 

  • Palvelut pirstaloituvat konesalien ja pilvipalveluiden yhdistelmiin ja kokonaisuus muuttuu koko ajan monimutkaiseksi.
  • Kiristyshaittaohjelmahyökkäykset ovat pitkään olleet organisoituja ja koordinoituja. Yleensä niiden käytön ensimmäisiä kohteita on varmistusjärjestelmän vahingoittaminen, jonka jälkeen vuorossa on itse data.
  • Asiakkaan oman varmistus- tai replikoinnin hallinta palveluna.  

DISASTER RECOVERY

Disaster Recovery -palvelu kahdentaa asiakkaan konesalin  datat reaaliaikaisesti ja automaattisesti Advanian Suomen konesaleihin, joka tarkoittaa, että asiakkaiden palvelut datoineen ovat turvattu toiseen sijaintiin eli varaympäristöön. Vikatilanteessa asiakkaan palvelut käynnistetään vikaa edeltävästä tilanteesta toisesta sijainnista minuuteissa ja asiakas voi jatkaa tuotantoaan normaalisti. Palautepisteväli on jopa 15 sekuntia. 


Hybridipilvi_DR-ratkaisu-01

 

Palvelun hyödyt

  • Palvelut ovat aina ajantasalla ja suojassa kaikissa tilanteissa.
  • Palvelut datoineen ovat käynnistettävissä toisesta sijainnista jopa minuuteissa.
  • Yrityksen tietohallinto voi helposti todentaa palveluiden toiminnan.
  • Kustannussäästöt normaaliin Disaster Recoveryyn verrattuna.

 

Disaster Recovery palveluna auttaa kriittisten IT-prosessien ja datan turvaamisessa ja tukee liiketoiminnan jatkuvuutta. 

 

VARMISTAMINEN 

Palvelumme huolehtii tietojen varmistamisesta, auttaa suojautumisessa haittaohjelmia vastaan sekä auttaa täyttämään erilaisten asetusten tuomat vaatimukset.

Palvelun avulla varmistetaan asiakkaan omissa tiloissa tai palveluntarjoajan konesaleissa olevat tiedot Advanian Suomessa sijaitseviin konesaleihin. Palvelu soveltuu joustavasti erilaisiin ympäristöihin ja varmistustiheys sekä varmistetun tiedon säilytysaika voidaan määritellä asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Palvelu on markkinoinnin modernein ratkaisu, jonka avulla asiakkaat ovat aina suojattu. 

Advanian asiakkaiden käytössä ovat molemmat datan varmistukseen ja palautukseen tarvittavat palvelut. 

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi palveluillamme. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.