Yritysten liiketoiminnat digitalisoituvat ja palvelinjärjestelmät muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Liiketoiminta ei tänä päivänä koostu yksittäisistä palvelimista, vaan jopa useiden kymmenien palvelinten muodostamista prosesseista, joiden suojaaminen on elinehto. Yrityksille kohdistuu lisäksi yhä enemmän uusia uhkia,  ja erityisesti kiristyshaittaohjelmahyökkäyset muuttuvat yhä organisoiduimmiksi.

Tänä päivänä varmistusjärjestelmät eivät myöskään pysy jatkuvasti kasvavien datamassojen perässä, ja toisaalta niitä skaalatessa ympäristö monimutkaistuu. Erilaisissa vika- ja korruptointitilanteissa palauttaminen voi kestää päiväkausia.

Advanian konesalipalvelut tarjoavat asiakkaille kahdenlaista ratkaisua datan turvaamiseen:

  • Varmistusympäristö
  • Jatkuva replikointi (FlexBox - DRaaS)

Varmistusympäristö on rakennettu kokonaan omaksi saarekkeeksi tuotantoalustan rinnalle, jota ylläpitää ja kehittää oma asiantuntijatiimi. Varmistusympäristö on suorituskykyinen, mukautuva ja jatkuvasti uudistuva. Varmistusjärjestelmä tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä ja tietokantoja ja mahdollistaa erilaiset objektitason palautukset. Varmistusjärjestelmä onkin palkittu päämiehen toimesta jo kahtena vuotena peräkkäin!

Flexbox on puolestaan Disaster Recovery -palvelu, joka ei tee erillisiä palautuspisteitä vaan pohjautuu jatkuvaan replikointiin. Flexboxista RPO-ajat eli palautumispisteet lyhenevät normaaleista varmistusjärjestelmän öisistä varmistuksista minuuttitasolle. Replikoinnissa muutokset tallennetaan muutoslokiin, josta palautushetki on valittavissa ns. ”virtuaalisesti kelaamalla” täsmälleen haluttuun ajankohtaan. Asiakkaat voivat tehdä esimerkiksi yksittäisten tiedostojen palautuksia tai palauttaa kokonaiset järjestelmänsä Advanian toiseen konesaliin.

Lataa esite Flexbox-palvelusta. 


Advanian asiakkaiden käytössä on molemmat datan varmistukseen ja palautukseen tarvittavat palvelut

 

Asiakkaat voivat koostaa niistä haluamansa yhdistelmän datansa optimaaliseksi turvaamiseksi.

Advania suosittelee datan turvaamiseksi alla olevia vaihtoehtoja:

1. Kriittinen data:

  • Jatkuva replikointi, jota tuetaan yksittäisillä varmistuksilla varmistusjärjestelmästä
  • Varmistus + Disaster Recovery Plan

2. Tavanomainen data:

  • Viikon suoja päivätasolla
  • Viikon suoja päivätasolla, kuukauden suoja viikkotasolla
  • Viikon suoja päivätasolla, kuukauden suoja viikkotasolla, vuoden suoja kuukausitasolla
3. Pitkä tallennus
  • Kuukausitason full-varmistukset n-vuotta
Advania tarjoaa asiakkailleen erikseen palautustestauksia ja Disaster Recovery -sekä varmistussuunnitelmien laadintaa ja niiden testausta.

Varmistus ja replikointipalvelut

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi palveluillamme. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.