Miten toimitusketjujen kautta päästään hyökkäämään? Onko kumppaneillasi tietoturva-asiat kunnossa? Miten varmistat, että eri palveluntuottajasi ovat hoitaneet tietoturvansa kuntoon?

Vastuu tietoturvallisesta toiminnasta on yhteinen. Jokainen jäsen toimitusketjussa on osaltaan vastuussa siitä, että heidän kauttaan ei pääse hyökkäämään omiin tai kumppaneiden liiketoiminnalle kriittisiin palveluihin. On suositeltua tarkastaa myös kumppaneiden tietoturvan taso ennen yhteistyön alkua.

Miten määritellä tietoturvan minimivaatimukset, joita toimittajalta voit vaatia?  

Esiintyjät

Antti Laatikainen

Antti_Laatikainen_100x77

Vanhempi turvallisuuskonsultti F-Securen hallinnollisen tietoturvan tiimistä. Työskentelee pääasiassa yritysten toimintakulttuurien ja tietoturvallisten toimintatapojen kehittämisen parissa sekä erityissuojattavien verkkojen kanssa (PCI DSS ympäristöt). Vankka työura lääketeollisuuden parista tietoturvapäällikön roolissa, tästä johtuen hyvin käytännönläheinen lähestyminen kaikkeen tekemiseen.

Juha-Matti Järviranta

Järviranta Juha-Matti_100x77

Advania Finlandin verkko- ja tietoturvaliiketoiminnasta vastaava. Työtehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa juuri heille sopivien ratkaisujen ja tuotteiden avulla. Laaja teknis-kaupallinen näkemys erilaisista toiminnan asettamista vaatimuksista on rakentunut useiden omien ja asiakkaiden palveluympäristöjen kautta.

 Business Manager, Networks&Security

Webinaaritallenne

Pidimme aiheesta webinaarin 8.4.2020. Napin alta voit katsoa webinaaritallenteen.

 

Katso webinaaritallenne