KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja rakennusten automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden kunnossapitoon ja peruskorjaukseen. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä.

Vintor Oy konsultoi ja tukee KONEen hissien valvontajärjestelmien puhelinverkkoyhteyksiä 15 eri maassa, missä KONE toimii.

Valvontajärjestelmien verkkoyhteydet ajan tasalla Vintor Care Proactiven avulla

KONE Oyj:n ja Vintorin pitkäaikainen yhteistyö alkoi 2000-luvun alussa, kun KONE etsi hissiensä valvontajärjestelmien verkkoyhteyksille uutta kehittäjää ja ylläpitäjää.

Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu yhä tiiviimpänä. Vintor tekee parhaillaan vanhenevien järjestelmien systemaattista uudistamistyötä; konsultoi, suunnittelee ja toimittaa valvontajärjestelmien verkkoarkkitehtuuria ja komponentteja KONEen muuttuviin tarpeisiin maailman laajuisesti. Käytössä on Ciscon laadukkaat reititinlaitteet ja -ratkaisut.

KONE on myös ottanut käyttöönsä Vintor Care Proactive- tukipalvelun. Lisäksi asiantuntijamme tekevät jatkuvaa yhteistyötä ja toteuttavat tilanneraportointi- ja toimintasuunnitelmapalavereja säännöllisesti 4 kertaa vuodessa.

Pitkä yhteistyö ja asiantuntijuus kantaa hedelmää

KONE on ollut tyytyväinen Vintorin asiantuntijoiden ammattitaitoon. Vintor tuntee hyvin asiakkaansa ympäristön ja haasteet vuosien kokemuksella ja pystyy toimimaan joustavasti ison kansainvälisen organisaation pitkäaikaisena, luotettavana kumppanina.