JOKAINEN YRITYS TARVITSEE NYKYISIN TEKNOLOGIAKUMPPANIN.

HP luo teknologioita, jotka tekevät elämästä parempaa kaikille, kaikkialla. Tulostimien, tietokoneiden, mobiililaitteiden, ratkaisujen ja palvelujen avulla räätälöimme kokemuksia, jotka jaksavat hämmästyttää käyttäjiämme.

HP antaa käyttöösi enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta kuin koskaan aikaisemmin alkaen useiden käyttöjärjestelmien ympäristön laitteiden ja sovellusten käyttöön ja hallintaan kattavan ratkaisun tarjoavasta HP:n laitepalvelusta (DaaS) aina laitteiden elinkaaren hallintaan tarkoitettuihin HP Lifecycle -palveluihin saakka.

Laitteet työn mukaan

HP:n laajasta kannettavien tietokoneiden, työpöytäkoneiden, mobiililaitteiden ja erikoislaitteiden valikoimasta löydät yrtyksenne toiminnalle parhaat laitteet. Tärkeää on valita laite joka vastaa kyseisen työn vaatimuksia.

Maailman turvallisimmat tietokoneet

ITSEPARANTUVAT LAITTEET
HP:n Sure Start ja tietoturvasiru valvoo laitteen terveydentilaa ja suojaa laitteiston ohjelmistoa ulkoisilta uhilta.

MONIKERROKSINEN PUOLUSTUS
HP:n sisään rakennetut tehokkaat tietoturvaratkaisut auttavat suojaamaan käyttöjärjestelmäympäristön.

PROAKTIIVINEN HALLINTA
HP TechPulse mahdollistaa ennakoivan laitetakuun, suorituskyvyn ja terveydentilan valvonnan, kattavan raportoinnin sekä tietoturvamääritysten ja -palveluiden seurannan.

HP-500x281

Tietopohjaista hallintaa

Turvaa ja hallinnoi usean käyttöjärjestelmän ympäristöä, tunnista ja ratkaise ongelmia ennakoivasti HP TechPulsen avulla ja anna palveluasiantuntijoidemme suorittaa puolestasi päivittäisiä hallintatoimia.

hp-tietoturvallista-tuottavuutta

Lue lisää >>