Aruba tarjoaa kokemuksia verkon reunalla

Verkon reuna on siellä missä me päivittäin elämme, työskentelemme, opiskelemme ja vierailemme, kuten työpaikoilla, kouluissa, kaupoissa, hotelleissa, sairaaloissa, tehtaissa sekä kaupungeissa. Se mitä koemme elämässämme päivittäin, rakentuu näissä paikoissa.

Kun teknologia ja digitaalisuus lisääntyvät ympärillämme, jokapäiväiset kokemuksemme saavat enemmän lisäarvoa.

IoT-laitteiden määrän kasvaessa, sovellusten ja ohjelmistojen siirtyessä entistä enemmän pilviympäristöihin myös odotuksemme verkon saatavuudesta ja toiminnasta kasvavat.

Tämä luo tarpeen sekä mahdollisuuden uudistaa vanhat verkkoympäristöt joustavasti, mikä tuo lisää automatisointia, älykkyyttä, tietoturvaa sekä yksinkertaisuutta ympäristöön. Helpompi, joustavampi ja nopeampi verkon hallittavuus sekä tietoturva niin infrastruktuurille kuin käyttäjille tarjoaa toimivamman ja luotettavamman kokemuksen eri loppukäyttäjärooleille.

Aruba User Experience Insight - Uusi yksinkertainen tapa varmentaa toimiva loppukäyttäjäkokemus verkkoympäristössä

Aruba User Experience Insight soveltuu yrityksille, jotka haluavat tarjota sekä varmentaa parhaan mahdollisen verkon toimivuuden käyttäjilleen. Ratkaisua voidaan hyödyntää kaikkien verkkovalmistajien ympäristöissä.

Lue lisää >>

Aruba-500x281

Tulevaisuuden langaton verkko

Aruba on panostanut voimakkaasti uusimpaan 802.11ax -standardin Wi-Fi 6 WLAN-arkkitehtuuriin. Standardin myötä uudet Aruba 500 -sarjan tukiasemat keskittyvät erityisesti takaamaan ja parantamaan

langattoman verkon suorituskykyä ympäristöissä, joissa laitteita, palveluita ja sovelluksia on käytössä enenevässä määrin. Kaikki Aruban 500-sarjan tukiasemat ovat Wi-Fi 6 sertifioituja (Wi-Fi CERTIFIED 6™).

Lue lisää >>

**************

Aruba Central hallinnoi verkkoa pilvessä - asennuksesta ylläpitoon

Aruban pilvihallintaratkaisu on täydellinen yhdistelmä palveluita, yksityiskohtaisia konfiguraatiomahdollisuuksia sekä verkonhallintanäkyvyyttä. Aruba Centralin avulla kaikki toiminnot hoituvat vaivattomasti, verkon asennuksesta sen valvontaan ja ylläpitoon. Hallitsetpa sitten yhtä konttoria tai useita etätoimipisteitä, saat kaiken tarvitsemasi näkyvyyden ja hallinnan yhdestä näkymästä, johon saat yhteyden mistä tahansa. Kaikki tämä pilvipalvelun hinnalla ja toiminnallisilla eduilla.

Lue lisää >>

************

Aruba ClearPass on ratkaisu turvalliseen pääsynhallintaan

Aruba ClearPass skaalautuu sisäänrakennetun laiteprofiloinnin, kattavien raportointiominaisuuksien, reaaliaikaisten hälytysten sekä automaattisen reagoinnin ansiosta johtavaksi roolipohjaiseksi pääsynhallintaratkaisuksi.

Keräämällä ja vertaamalla reaaliaikaista dataa ClearPass auttaa määrittämään säännöt, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä: toimistossa, kampuksella tai vaikka urheilukentällä.

Lue lisää >>