Advania Core - Huippumoderni ja modulaarinen pilvipalvelu

Kehittämämme pilvipalvelut rakentuvat huippumodernista ja modulaarisesta pilvialustasta, joka on rakennettu yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen (HPE) kanssa. Kehitämme alustaa jatkuvasti uusimipien teknologioiden mukaan ja yhteistyössä sekä asiakkaidemme että HPE:n kanssa, jotta alustamme pystyy vastaamaan jatkuvasti kehittyviin liiketoimintavaatimuksiin.

Pilvialustan verkkoratkaisu pohjautuu automatisoituun sovelluspohjaiseen verkkoteknologiaan (SDN). Koko verkkoinfrastruktuuri on erittäin tietoturvallinen ja vikasietoinen. Lisäksi se voidaan integroida suoraan asiakkaan WAN-yhteyksiin. Palvelu kulkee nimellä Advania Core.

Kapasiteettipalveluiden lisäksi tuotamme erilaisia PaaS-palveluita kuten esimerkiksi MS SQL-tietokantakäyttöön optimoitua pilvialustaa. Tämän SQL-alusta suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sen suorituskykyyn, ja alusta sisältää valmiiksi kaikki tietokantapalvelimia varten tarvittavat asiat kuten SQL-lisenssit.

Pilvipalvelumme hinnoitellaan käytön mukaan joko minuutti-, tunti- tai päiväkohtaisilla hinnoittelulla.

Tietoturvakerrokset

Palveluumme sisältyy usean kerroksen tietoturva Enterprise-tason työkaluilla. Jos asiakas ostaisi nämä itselleen, tulisi niistä erittäin kalliit investoinnit.

  •  tietoturvallinen ja älykäs palveluiden julkaisu internetiin asiakkaiden omilta palvelimilta, esimerkiksi www-sivut, verkkokaupat ja muut portaalit. Suorituskyky taataan kuormantasauksella.
  • verkon suojaus ja valvonta hoidetaan perinteisellä palomuuripalvelulla, joka tuo varmuuden verkon tietoturvasta. Edistynyt uhkien torjunta, mm nollapäivähyökkäykset
  • kahdennettu internet-yhteys, palvelunestohyökkäyksien torjunta

Valvontapalvelut

  • liiketoimintapalveluiden ja prosessien valvonta
  • infrastruktuurin valvonta


Varmistukset ja katastrofeista palautuminen

Palveluumme on rakennettu Suomen suurin ja modernein varmistusympäristö. Katastrofitilanteissa palautuminen yksinkertaisesti ja sekuntien palautuspisteillä.

Lisäksi ylläpito kiinteään hintaan.

finnkino_1920x670px

FInnkino_logo

Finnkino ja Advania kehittävät Finnkinon palveluja liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Advania ylläpitää Finnkinon IT-infrapalveluja Suomen lisäksi myös Baltiassa.

 

Lue lisää