Liiketoiminnan tarpeisiin optimoituja kapasiteettiratkaisuja

Keskustelu eri kapasiteettiratkaisuista on usein teknologiavetoista ja näiden keskusteluiden tavoitteena on esittää yksi ratkaisu objektiivisesti parempana kuin toinen. Yritysten tarpeet ovat kuitenkin erilaisia ja parhaan ratkaisun sijasta aiheellisempaa olisi puhua yrityskohtaisesti optimaalisesta ratkaisusta sekä kokonaisuudesta.

Optimaaliset kapasiteettiratkaisut muodostuvat vastaamalla liiketoiminnan tarpeisiin sekä vaatimuksiin. Tälle sivulle olemme koonneet materiaaleja, jotka auttavat sinua löytämään yrityksellesi optimaaliset kapasiteettiratkaisut.

Tutustu oppaisiin ja asiakastarinoihin!

shutterstock_109428929

 

Optimoijan opas - 5 ohjetta, joilla valitset sovellukselle optimaalisen alustan

Yrityksillä on yleisesti useita liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Kun sovelluksille halutaan löytää optimaalinen alusta, on jokaista näistä syytä tarkastella erikseen.

Mitä erityisiä liiketoiminnan vaatimuksia sovelluksen toimintaan kohdistuu? Onko merkitystä sillä, missä sovellus sijaitsee? Halutaanko hankinta tehdä investointina vai kulueränä? Onko yrityksellä riittävästi IT-resursseja? 

Kokosimme viiden kohdan oppaan, joka vastaa optimoinnin kriittisiin kysymyksiin, ja jonka avulla pystyt määrittelemään jokaiselle liiketoimintakriittiselle sovelluksellesi optimaalisen sijainnin.

Lataa hyödyllinen opas tästä 

Näin optimoit eri kapasiteettiratkaisujen välillä - 4 vaihetta

Yhä useammat suomalaiset yritykset toimivat hybridi- tai monipilviympäristöissä, jotka muodostuvat omasta konesalista sekä yhdestä tai useammasta pilvipalvelusta. Kullakin näistä alustoista on omat vahvuutensa sekä heikkoutensa.

Kokosimme nelikohtaisen oppaan, jonka avulla pystyt määrittelemään, miten hyödynnät näitä alustoja optimaalisella tavalla omassa organisaatiossasi.

Lue lisää ja lataa optimoijan opas

shutterstock_115879765

 

Proseduuri Oy arvostaa Advaniassa tämän liiketoimintakeskeistä lähestymistä IT-asioihin sekä monipuolisia kapasiteettiratkaisuja. Näiden avulla yritykset ovat yhdessä kyenneet rakentamaan Proseduurin liiketoimintaa optimaalisesti palvelevan kokonaisuuden, jonka uskotaan kehittyvän entisestään tulevaisuudessa. Proseduuri_logo325x160

"Kun kapasiteetti- tai pilviympäristöjä on useampia, ovat AC2 hallintaratkaisun hyödyt vielä suuremmat. Pystymme sen avulla tekemään kustannusseurantaa eri ympäristöjen välillä, optimoimaan niiden käyttöä sekä kuluja ja siirtämään tarvittaessa virtuaalipalvelimia alustasta toiseen."

Lue lisää

Advania-9966_cutted-edge