Microsoft 365 -koulutukset

Hyödynnä Microsoft 365 -palveluita ja kehitä digitaalisia työtapoja

Microsoft 365 -koulutukset
Microsoft 365 -koulutukset

Kaipaatteko tukea Microsoft 365 -työkalujen käyttöönottoon tai hyödyntämiseen päivittäisessä työssä?

Hyödynnetäänkö teidän yrityksessänne Microsoft 365 -ympäristöä kattavasti? Tai onko koko henkilöstöllä varmasti riittävä osaaminen M365-työkalujen käyttöön? Advanian Microsoft 365 -koulutukset mahdollistavat tehokkaamman ja miellyttävämmän työskentelyn koko henkilöstölle M365-ympäristössä. Lue lisää räätälöitävistä koulutuspaketeistamme alta!

Teams- ja Microsoft 365 -koulutuksien toteutus ja rakenne:

  • Koulutukset toteutetaan verkossa tapahtuvina tietoiskuina ja valmennuksina
  • Jokaisen koulutuksen tarkka sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohtaiset tarpeet huomioiden.
business-idea-light-bulb-55x55
M365 Keep on Track -tietoiskut henkilöstölle

Sisältää 10 kappaletta kompakteja Keep on Track -tietoiskuja asiakkaan valitsemista aiheistaSisältö etenee perusasioista edistyneempään käyttöön sisältäen käytön opastusta, työtä tehostavia vinkkejä ja tietoa M365-ympäristöön tulevista uusista muutoksia. Tietoiskut on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten.

 
window-application-2-55x55
Teams- ja Teams Fast Track -koulutuspaketit

Microsoft Teams nopeasti haltuun koko henkilöstölle Teams- ja Teams Fast Track -koulutuksilla. Koulutuspaketin tarkempi sisältö suunnitellaan tunnistettujen tarpeiden mukaan ja koulutuksen sisältö on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten. 

business-idea-user-3-55x55
Microsoft 365 -jalkautuskoulutukset

Valmiit tarvelähtöiset koulutus- ja pilotointipaketit, jotka tarjoavat apua yksilö- ja tiimityötapoihin, antavat hyvän lähtökohdan uusien työtapojen omaksumiseen. Tarkka sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja koulutus on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten.

Webinar
Online-tukiklinikat

Syvällinen oppiminen, ymmärtäminen ja uusien työtapojen omaksuminen tapahtuvat käytännön työssä. Online-tukiklinikat sisältävät teemoja, jotka linkittyvät päivittäiseen työhön ja tarjoavat mahdollisuuden esittää täsmäkysymyksiä M365-asiantuntijalle. 

Microsoft 365 -koulutukset

Tilaa koulutus organisaatiosi tarpeisiin!

Jätä meille yhteidenottopyyntö oheisen yhteydenottolomakkeen kautta, mikäli olet kiinnostunut M365-koulutuksista.