Koulukumppani_1200x630

Koulukumppani

Advania on mukana kehittämässä Suomen tärkeimpiä huoneita

koulukumppani

Kehitämme yhdessä Suomen tärkeimpiä huoneita.

Koulukumppani-yhteistyö takaa kouluille pääsyn parhaisiin teknologioihin. 

Jokainen suomalainen oppilas ansaitsee edellytykset menestyä nykypäivän ja tulevaisuuden digitaalisessa yhteiskunnassa. Siksi olemme mukana tarjoamassa kouluille pääsyn parhaisiin teknologioihin ja monimuotoistuvan opetuksen ratkaisuihin. Tarkoituksenmukainen teknologia tukee pedagogiikkaa ja auttaa opettajia ja oppilaita sekä luokkahuoneessa että digitaalisissa oppimisympäristöissä. Kauttamme Koulukumppanit saavat uudet tai käytetyt laitteen heti käyttöönsä.

Sitoudumme Koulukumppani-yhteistyössä pitkäaikaiseen suhteeseen koulujen kanssa. Tasavertaisten digimahdollisuuksien tarjoaminen suomalaisille lapsille ja nuorille on meillekin Advanialla merkityksellistä ja innostavaa. Olemme mukana auttamassa siellä, missä oppimisen tulevaisuus rakennetaan.

KOULUKUMPPANI

Vastuullisesti, edullisesti ja luotettavasti

Koulukumppani-ohjelmassa teemme yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa. Esimerkiksi saatavuus-, toimitus- ja hintatietomme ovat reaaliaikaisia. Ehdotamme myös rohkeasti vaihtoehtoisia ratkaisuja, jos ne tuovat toiminnallista ja euroina mitattavaa hyötyä. Vanhentuneen laitekannan kierrätämme vastuullisesti viimeisimpien hyvien käytäntöjen mukaan.

Koulukumppani
uudet ja käytetyt laitteet heti varastosta

Toimitukset

Maailmaa vaivaa akuutti komponentti- ja laitepula. Olemme varautuneet tähän ennakoivasti ja tehneet laitehankinnat etukäteistilauksina. Pystymme takaamaan toimitukset seuraavaa lukuvuotta varten. 

Meillä on opetuskäytössä toimivia laitteita ja sovelluksia Windows-, Google- tai IOS -ympäristöihin. Lukiolaiskannettavissa yhteistyömme Opinsysin kanssa takaa ison varaston uusiokoneita käyttöönne. 

JULKISET HANKINNAT

Apua toimintakulttuurin muutokseen julkisissa hankinnoissa

Apua toimintakulttuurin muutokseen julkisissa hankinnoissa 

Julkisen hankinnan tarpeet ja toimintamallit ovat meille tuttuja. Muodostamme asiakkaidemme kanssa yhteisen näkemyksen pitkäjänteisestä kehityksestä –ei vain laite- ja ohjelmistotasolla,
vaan myös toimintakulttuurin muutoksen ja kehityksen osalta. 

Jaamme mielellämme tietoamme ja parhaita käytäntöjä kunnille, kuntayhtymille, sairaanhoitopiireille, ammattikorkeakouluille, oppilaitoksille, seurakunnille, valtionhallinnolle ja muodostuville hyvinvointialueille. 

Advania on Hanselin hyväksymä sopimustoimittaja tietokoneiden yhteishankinnoissa ja IT-konsultoinnissa. 

sopimustoimittajalogo_2020_fi_hansel

Koulukumppani

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella Koulukumppani-yhteistyöstä, jätä yhteydenottopyyntö!