Laitteet ja laitehallinta

Keskitettyä laitteiden hallintaa ja huolenpitoa koko niiden elinkaaren ajan 

Laitteet ja laitehallinta
IT-laitteiden elinkaaripalvelut

IT-laitteiden hallintaa koko elinkaaren ajan

Oikeanlaiset, työntekijöiden tarpeisiin sopivat IT-laitteistot tehostavat työn tekemistä ja parantavat työssäviihtyvyyttä. Kukapa haluaisi käyttää työpäivänsä laitteiston puutteita harmitellen? Me autamme sinua valitsemaan liiketoimintaasi sopivat IT-laitteet ja huolehdimme niiden loppusijoituksesta, kun laitteiden käyttöikä on täynnä. 

Käymme yhdessä lävitse organisaatiosi käyttäjien tarpeet ja tavat työskennellä. Ehdotamme sopivat laitteet ja sovimme käytettävät ratkaisut kanssasi. Opastamme myös laitteiden käytössä tarvittaessa. Hoidamme laitteet esiasennettuina paikalle ja haemme vanhat pois – tietoturvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Palvelu on saatavilla kustannustehokkaasti kaikkialla Suomessa. 

Erilaisiin tarpeisiin suunniteltu, skaalautuva palvelumme kattaa laitteiden koko elinkaaren aina hankinnasta tietoturvalliseen kierrätykseen asti. Palveluumme kuuluvat tarpeen mukaan

 • laitteiden hankinta
 • verkkokauppa
 • puskurivarastointi
 • esiasennukset
 • turvamerkinnät
 • laitetoimitukset paikalleen asennettuna
 • ohjelmistopaketoinnit
 • identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisut
 • laitehuollot
 • tietoturvallinen kierrätys
 • laitteiden poisostopalvelut (ns. buy-back) sekä leasing-vaihdot.
computer-imac-1-55x55

Työasemat palveluna

Sopimusasiakkaana teet laitteistohankinnat helposti ja kätevästi verkkokaupastamme. Voit valita itsellesi sopivat palvelut laajasta valikoimasta ja laitteet toimitetaan nopeasti käyttöösi.

Tästä Valtin verkkokauppaan ->

Tästä Advanian verkkokauppaan
Kierrätys

Kierrätys

Kierrätämme käytöstä poistuneet laitteet vastuullisesti ja tieto-
turvallisesti, viimeisimpien hyvien käytäntöjen mukaan.

Tutustu Advania Groupin vastuullisuusraporttiin vuodelta 2021
coin-stack-55x55

Rahoituspalvelut

Joskus on järkevää rahoittaa hankinnat muulla tavoin kuin yrityksen kassavirtaa rokottamalla. Autamme teknologian hankinnassa luotettavien rahoituskumppaneiden avulla. 

Ota yhteyttä

Apple-laitteet yrityksille

Applen laitteet ovat osa luovaa ja tehokasta työpäivää, ja yhdessä Advanian palvelun kanssa myös osa hallittua it-ympäristöä. Hoidamme laitteiden esiasennuksen, jatkuvan hallinnan ja päivityksen, rahoituspalvelun sekä poistuvien laitteiden hallinnan.

Olemme Applen valtuutettu jälleenmyyjä ja laitevalikoimastamme löydät iPhonet, iPadit, Macit sekä Apple-näytöt ja muut oheislaitteet.

Lue lisää >

Lenovo-laitteet yrityksille

Hanki Lenovo-laitteet yrityksellesi keskitetysti Advanialta! Olemme Lenovon Platinum-tason kumppani ja kauttamme asiakkaamme voivat tilata yrityskäyttöön Lenovon laitteita pöytäkoneista kannettaviin.

Lue lisää >

Laitteet ja laitehallinta

Työasemien terveystarkastus

Nykypäivän tietoturvauhat kohdistuvat yhä useammin myös päätelaitteisiin. Tarjoamme yritykselle helpon ja kustannustehokkaan tavan skannata koko laitekanta ja havainnoida mahdolliset tietoturvaongelmat nopeasti. Tutkimme yrityksen työasemat ja viikossa saatte jo ensimmäiset havainnot sekä suositukset korvaaviin toimenpiteisiin.

Laitteet ja laitehallinta

Sovelluspaketointi

Sovelluspaketointipalvelumme avulla varmistat, että käytössäsi on aina toimivat ja tietoturvalliset sovellukset. Versioiden tarkistus tehdään vähintään kerran kuukaudessa, joten sovelluksesi pysyvät aina ajantasalla. Seuraamme sovellustoimittajien omia päivityskanavia aktiivisesti ja varmistamme testaamalla huolellisesti, että sovelluspaketit sekä päivitykset ovat toimivia.

Laitteet ja laitehallinta

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella laitteiden hankinnasta ja niiden elinkaaren hallinnasta, laita meille yhteydenottopyyntö!