Haavoittuvuuksien tunnistaminen

Tunnista ja hallitse sisäisiä ja ulkoisia tietoturvauhkia

Modern_workplace

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden tunnistaa ja hallita sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia. Palvelu tarjoaa yksityiskohtaiset raportit havaituista riskeistä ja paljastaa IT:n katvealueet sekä niissä piilevät haavoittuvuudet kartoittamalla koko hyökkäyspinta-alan. Palvelun avulla on mahdollista varmistaa toiminnan säädösten mukaisuus.

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelun avulla tiedät tarkasti mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, ettei näissä palveluissa ole haavoittuvuuksia. Palvelu tunnistaa järjestelmissä piilevät sisäiset ja ulkoiset uhat, tuottaa yksityiskohtaiset raportit havaituista riskeistä ja auttaa näin priorisoimaan tarvittavat toimenpiteet. Tarvittaessa asiantuntijamme ovat käytettävissänne korjausten suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Haavoittuvuuksien tunnistamiseen liittyvät palvelumme

Webinar
Ulkoistettu palvelu

Managed Service -palvelupaketti on suunnattu organisaatioille, jotka tarvitsevat pitkälle automatisoidun haavoittuvuuksien tunnistamispalvelun. Toimittajana huolehdimme palvelun toimivuudesta ja toimitamme raportin havaituista haavoittuvuuksista kerran kuukaudessa.

Analysis
Itsepalvelu

Self Service -palvelupaketti on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat itse hallinnoida haavoittuvuuksien tunnistamispalvelua. Tarjoamme pääsyn hallintakonsoliin, jossa on mahdollista konfiguroida ja ajastaa kartoituksia tarpeen mukaan ja tarkastella niiden tuloksia.

Blog
Kertaluonteinen tarkastus

Voimme tarkastaa organisaation listaamat osoitteistot kertaluonteisella kartoituksella haavoittuvuuksien osalta. Tarkastuksen tuloksista toimitamme raportin.

Haavoittuvuuksien tunnistaminen

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, jos haluat keskustella haavoittuvuuksien tunnistamisesta organisaatiossasi!