Kokonaisvaltaista IT-loppukäyttäjäpalvelua

Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin soveltuvia palvelukokonaisuuksia ja autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita.

SERVICE DESK -PALVELUT

Asiakas saa Service Desk -käyttäjätuen Single Point of Contact -mallilla, jolloin loppukäyttäjät voivat olla kaikissa teknisissä tarpeissaan yhteydessä yhteen ja samaan tahoon. Palvelumme avulla käyttäjän ei enää tarvitse jonottaa saadakseen tukea, vaan yhteydenottopyynnön voi tehdä mobiililaitteella nappia painamalla. Tahtotilamme on, että IT-ongelmista johtuva tehoton työaika saadaan laskemaan, jolloin työpäivät ovat tehokkaampia, ja loppukäyttäjätyytyväisyys paranee.

Palvelun tuottamisessa sekä raportoinnissa käytetään uusimpia digitaalisia välineitä, joiden avulla ratkaisemme palvelupyynnöt ja häiriön syyn tehokkaasti. Service Deskimme pystyy ratkaisemaan yli 90 % kaikista yhteydenotoista etänä ja ensikontaktin aikana.

ENNAKOIVA TUKI – ME ANALYSOIMME IT-YMPÄRISTÖÄSI

Uuden palvelun avulla keräämme tietoa järjestelmistä ja laitteista, ja olemme tietoisia IT-ympäristön ongelmista

  • Optimoimme laitteet eri käyttäjille
  • Saat analyysin käytössä olevista laitteista
  • Vähennämme lisenssikustannuksia
  • Olet tietoisempi työasemiin asennetuista sovelluksista
  • Saat tietoa laajasti kaatuvista sovelluksista
  • Varmistut, että ympäristösi on suojattu
  • Saat säästöjä työasemien ja sovellusten tarkan datan avulla

Proservia-500x281

LÄHITUKIPALVELUT

Lähitukipalvelut ovat asiakkaan tiloissa tehtävää työasemaympäristöön, oheislaitteisiin ja nimettyihin sovelluksiin liittyvää palvelupyyntöjen ja häiriöiden ratkaisua, jota ei pystytä toteuttamaan etäpalveluna. Tarjoamme lähitukea koko maan kattavasti omalla henkilöstöllä yli 150 lähitukiasiantuntijan toimesta. Palvelemme asiakkaitamme myös globaalisti tekemällä tiivistä yhteistyötä muiden maaorganisaatioidemme kanssa.

www.proservia.fi/