Haemme mukaan menestys- ja kasvutarinaamme näkemystä omaavaa

Azure-tuotepäällikköä (Service Owner)

Tämä on rooli sinulle joka haluat toimia liiketoiminnan ja teknologian yhtymäkohdassa. Etsimme henkilöä jolla on vahvaa näkemystä pilvimarkkinan suunnasta ja joka voi auttaa meitä kehittämään osaamista, prosesseja sekä liiketoimintaa Azuren ja muiden julkisten pilvipalveluiden ympärille.

Vastaat Azure-liiketoiminnan palveluidemme kehittämisestä (prosessit ja palvelukuvaukset). Sinulla on vahva näkemys Azuren ja muidenkin pilviratkaisujen liiketoiminnallisista hyödyistä asiakkaille. Sinulla on vankka kokemus ja osaaminen vastuualueesi teknologioista ja asiakastarpeista. Osallistut pre-sales -työhön asiakasrajapinnassa yhtiön kasvun varmistamiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, palvelutuotannon, päämiesten sekä pohjoismaisten kollegoidesi kanssa. Raportoit liiketoimintayksikön johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä pilviratkaisuista ja palveluiden kehittämisestä niin teknisestä kuin taloudellisesta näkökulmastakin sekä kykyä tuottaa materiaaleja, esimerkiksi palvelukuvauksia. Sinulla on sekä kaupallista että teknistä näkemystä siitä miten pilvisiirtymä Azureen hoidetaan hallitusti sekä miten palvelutuotanto tulee organisoida julkisessa pilvessä. Olet sekä tekijä että osaaja. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä – ei pelkästään teknologiasta vaan myös asiakasrajapinnassa toimimisesta. Osaat kaivaa asioiden juurisyyt ja ratkaisuja ongelmiin teknisen ja kaupallisen ymmärryksen avulla sekä esittää niitä konkreettisesti asiakkaille ja talon sisällä. Toivomme sinulta pitkäjänteistä kehittämisasennetta, kykyä kirjalliseen dokumentointiin, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työilmapiirissä mahtavien työkavereiden kanssa.  Sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää toimintoja, olla aidosti mukana vaikuttamassa kasvavan yrityksen toimintaan ja pääset kehittymään tuotepäällikkönä. Uudet toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä Accountor Tower -talossa. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Business Area Director Jarkko Särkimäki, p. 050 330 7589. Jätäthän hakemuksesi  ja CV:n palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2021.

Lähetä hakemus