Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Suomessa keskitymme asiakaspalvelun digitalisointiin sekä IT- ja verkkoinfrastruktuuripalveluihin, jotka ovat asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä ja vaativat erityisosaamista. Asiakkaamme ovat tunnettuja suuria ja keskisuuria yrityksiä, jotka toimivat maailmanlaajuisesti. 

Haemme projektipäällikköä vastaamaan Advanian IT-projektien johtamisesta osana projektien toimitusorganisaatiota. Vastuullesi kuuluvat projektit liittyvät mm. asiakaspalveluratkaisujen ja IT -infrastruktuuripalvelujen käyttöönottoihin niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Projektipäällikkönä vastaat projektien ammattimaisesta johtamisesta, on kyse sitten projektin tuloksista tai asiakastyytyväisyydestä, aikataulun tai budjetin hallinnasta tai tiimisi motivoinnista. Vaikutat myös tarjous- ja myyntiprosesseissa tukemalla myyntitiimiä projektien työmäärien suunnittelussa ja laskennassa. Vastuullasi saattaa olla samanaikaisesti useampia projekteja, joten aktiivinen ja järjestelmällinen työote on välttämätöntä. Projekteissa sinulla on käytössäsi Advanian kokeneet tekniset asiantuntijat ja tarvittaessa koko organisaation tuki.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit­ ja uudistetut toimitilat Keilaniemessä Accountor Tower -talossa. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Mielenkiintoisten ja vaativien asiakasratkaisujen parissa pääset kartuttamaan omaa kokemustasi ja kehittymään ammatillisesti.

Arvostamme:

  • vähintään 3-vuoden kokemusta IT-projektien johtamisesta
  • projektinhallinnan koulutuksia ja sertifiointeja (esim. IPMA, PRINCE2, PMP, ITIL)
  • kokemusta ketterän kehityksen menetelmien hyödyntämisestä projekteissa
  • tietämystä joistain seuraavista alueista: asiakaspalveluratkaisuista, IT-pilvipalveluista, IP-verkoista, tietoliikenteestä ja VoIP-teknologioista
  • kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarpeita
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa 
  • aktiivista otetta ja avointa ajattelua sekä kykyä sopeutua nopeatahtiseen työskentelyyn

Kiinnostuitko?

Mikäli koet intohimoksesi työskentelyn asiakkaiden parissa ja koet onnistumisen iloa asiakkaasi menestyksestä - älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä lisää. Rooliasi on mahdollista myös räätälöidä osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Sami Ehoniemi p. 040 821 5226 tai sami.ehoniemi@advania.com

Innostuitko ja haluat osaksi kasvavaa Advaniaa?

Lähetä meille itsesi näköinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@advania.com.