Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1300 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Suomessa keskitymme asiakaspalvelun digitalisointiin sekä IT- ja verkkoinfrastruktuuripalveluihin, jotka ovat asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä ja vaativat erityisosaamista. Asiakkaamme ovat tunnettuja suuria ja keskisuuria yrityksiä, jotka toimivat maailmanlaajuisesti. 

Haemme nyt menestys- ja kasvutarinamme tueksi kokenutta

TALOUSJOHTAJAA (CFO)

vastaamaan kokonaisuudessaan Suomen maayhtiön Advania Finlandin taloustoiminnosta ja sen kehittämisestä.

Avaintehtäviäsi on talouden suunnittelu ja ennustaminen yhtiön kasvun varmistamiseksi. Vastuullesi kuuluu myös prosessien ja järjestelmien kehittämistä, mm. verkkokauppaan, laskutukseen ja tilaus- ja toimitusprosesseihin liittyen. Teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan sekä pohjoismaisten kollegoidesi kanssa ja toimit esimiehenä sekä johtoryhmän jäsenenä. Toimit yritysjohdon taloudellisena neuvonantajana ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työilmapiirissä mahtavien työkavereiden kanssa.  Sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää toimintoja ja olla aidosti mukana vaikuttamassa kasvavan yrityksen toimintaan ja pääset kehittymään taloushallinnon tehtäväkentän parissa. Uudet toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä Accountor Tower -talossa. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on laaja kokonaisymmärrys talousyksikön toiminnasta ja olet sekä tekijä että osaaja. Arvostamme kokemusta kehityshankkeista ja järjestelmistä. Toivomme sinulta analyyttisyyttä, numerotarkkuutta, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Grönberg, p. 040-547 8248. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020.

Lähetä hakemus