Advania kasvattaa tällä hetkellä verkko-osaajiensa organisaatiota Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus olla osana vaikuttamassa liiketoiminta-alueen kehitykseen ja työskentelemään useiden maailmanlaajuisesti toimivien asiakkaiden parissa.

Verkkoarkkitehdin työt sisältävät haastavia ja mielenkiintoisia tietoliikenne- ja verkkopalvelujen projekti-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Lisäksi tuet myyntiämme esiselvitys- ja tarjousvaiheissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään niissä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Toivomme, että haluat toimia asiakasrajapinnassa, olet aktiivinen ja tiedonhaluinen sekä innostut haasteista.

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta verkkoarkkitehdin työstä tai joka on vahva asiantuntija jollain verkkoteknisellä alueella. IP-verkkotekniikoiden (LAN, WAN, reititysprotokollat) sekä tietoturva- ja palomuurituotteiden osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta VoIP-teknologioista ja palvelinympäristöistä. Työtehtävään voi kuulua myös tiiminjohtamisvastuita, jonka vuoksi johtamiskokemus tai -halukkuus sekä hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat hyödyksi tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uusien verkkoteknologioiden parissa, jonka vuoksi edellytämme avoimuutta uusille tavoille työskennellä ja ratkaista asiakkaiden haasteita. Huolellisuus, tarkkuus ja hyvät dokumentointikyvyt sekä hyvät suulliset ja kirjalliset suomen- ja englanninkielen taidot ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa, esim. insinöörin tai DI:n teknistä koulutusta, sekä voimassaolevia teknologiatoimittajien sertifiointeja.

Olemme kasvava, kansainvälisten asiakkaiden kanssa operoiva yritys ja kehitämme suunnitelmallisesti toimintaamme. Pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien ja uusien teknologioiden parissa. Kannustamme opiskeluun työn yhteydessä.

Meillä saat työhösi koko organisaation sekä partnereiden tuen. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä joustavat työajat sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet intohimoksesi työskentelyn asiakkaiden parissa ja koet onnistumisen iloa asiakkaasi menestyksestä - älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä lisää. Lisätietoja antaa Team Manager Sami Ehoniemi, puh. 040 821 5226 tai sami.ehoniemi@advania.com.

Voit jättää hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@advania.com. Vastuusi ja työroolisi määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.