Verkkoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat tietoliikenne- ja verkkopalvelujen projekti-, kehitys- ja ylläpitotyöt. Lisäksi voit toimia teknisenä asiantuntijana tukemassa myyntiämme. Vastuusi ja työroolisi määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään niissä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Toivomme, että olet aktiivinen ja tiedonhaluinen sekä innostut haasteista. Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat hyödyksi tehtävässäsi. 

Odotamme sinulta: 

Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja tarvittavat teknologiatoimittajien sertifioinnit. Tunnet alueeseen liittyvät ratkaisut, toimijat ja palvelut. IP-verkkotekniikoiden sekä tietoturva- ja palomuurituotteiden osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta VoIP-teknologioista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ovat hyvät suulliset ja kirjalliset suomen- ja englanninkielen taidot.

Tarjoamme sinulle:

Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä joustavat työajat sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn. Olemme kasvava, kansainvälisten asiakkaiden kanssa operoiva yritys ja kehitämme suunnitelmallisesti toimintaamme. Meillä sinun ei tarvitse työskennellä yksin - saat sekä partnereidemme että koko organisaatiomme tuen.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet intohimoksesi työskentelyn asiakkaiden parissa ja koet onnistumisen iloa asiakkaasi menestyksestä - älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä lisää. Lisätietoja antaa elokuun alussa Team Manager Sami Ehoniemi, puh. 040 821 5226 tai sami.ehoniemi@advania.com. 

Voit jättää hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@advania.com