Aiheuttaako muuttunut työympäristö uudenlaisen liiketoimintariskin?

Millainen on yritysverkon rooli tietoturvassa – onko sillä enää roolia?  Vai kohdistuuko uhka nyt päätelaitteisiin pilvityön myötä? 

Lämpimästi tervetuloa Advanian ja F-Securen yhteiseen virtuaaliseen asiakastapahtumaan 21.9. klo 12-13.30!  Tule kuuntelemaan miten nykyaikaisilta kyberuhilta suojaudutaan ja miksi etukäteen varautuminen on usein huomattavasti halvempaa. Tarjoamme lounaan virtuaalisesti sähköpostisi kautta, joten varmista että merkitset sähköpostisi oikein ilmoittautuessasi. 

Agendalla muun muassa

Onko kyberhyökkäys liiketoimintariski?

  • Miten suojaudut nykyaikaisilta kyberuhilta?
  • Onko päätelaitesuojauksissa eroja ja mikä ihmeen EDR?
  • Kuinka estät identiteettivarkaudet?

Tietoturva pilvi- ja etätyön maailmassa

  • Pilvipalvelun tarjoaja on vastuussa vain pilven tietoturvasta, ei siitä, miten sitä käytetään. Datan suojaaminen on yritysten omalla vastuulla. Miten valitset oikeanlaisen ratkaisun tukemaan liiketoimintaasi ja minimoimaan riskejä?

Kenelle?

Virtuaalinen asiakastapahtuma on tarkoitettu niille kaiken kokoisten yritysten edustajille, jotka haluavat kuulla juuri nyt liikkeellä olevista tietoturvauhista ja saada vinkkejä siitä, kuinka suojata liiketoimintaansa sekä työntekijöitänsä nykyhetken pilvi- ja etätyön maailmassa.


Tapahtumaan osallistuneille F-Securen ID Protection vuodeksi maksutta!

Salasanojen hallintaohjelma F-Securen ID Protectionin avulla voit tallentaa kaikki tärkeät tunniste­tietosi yhteen luotettavaan sala­sanojen­ hallinta­ohjelmaan, ja käyttää niitä nopeasti ja vaivattomasti suosikki­palveluihin kirjautumiseen tai turvalliseen maksamiseen verkossa. Tapahtumaan osallistuvat saavat palvelun maksutta vuodeksi. Palvelu toimitetaan sähköpostitse tapahtuman jälkeen. 

Esiintyjät

Anssi Korpilaakso

Anssi_Korpilaakso

Senior Sales Engineer F-Securen yritysmyynnin tiimistä. Työtehtävät vaihtelevat laajasti teknisen myyntityön, kouluttamisen sekä teknistä tukea vaativien ongelmatilanteiden ympärillä. Laaja kokemus esiintymis- ja koulutustehtävistä, sekä erittäin käytännönläheinen lähestymis tapa kaikkeen tekemiseen.

Senior Sales Engineer, Enterprise & Channel Sales Finland, F-Secure

Juha-Matti Järviranta

Järviranta Juha-Matti_100x77

Advania Finlandin verkko- ja tietoturvaliiketoiminnasta vastaava. Työtehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa juuri heille sopivien ratkaisujen ja tuotteiden avulla. Laaja teknis-kaupallinen näkemys erilaisista toiminnan asettamista vaatimuksista on rakentunut useiden omien ja asiakkaiden palveluympäristöjen kautta.

Business Area Manager, Networks&Security, Advania

Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Osallistuminen virtuaalitapahtumaan on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Tapahtuma on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä napin takaa aukeava lomake! 

 

Ilmoittaudu

Tilaa maksuton webinaaritallenne

Onko asia mielenkiintoinen, mutta et pääse kuulolle juuri silloin kun webinaari pidetään? Ei hätää, teemme webinaarista jälkeenpäin myös tallenteen, jonka voit katsoa sinulle sopivaan aikaan ja haluamassasi paikassa. Tarvitset vain mukavan tuolin, tietokoneen ja verkkoyhteyden. 

Tilaa webinaaritallenne