Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen webinaariimme!

Kuinka viedä työkuormat hallitusti pilveen?

Onnistunut pilvisiirtymä edellyttää uusien pilven tuomien mahdollisuuksien ja teknologioiden hyödyntämistä tuotannossa. Olemassaolevien työkuormien siirto pilveen sellaisenaan on harvoin asiakkaalle paras ratkaisu. Me Advanialla voimme auttaa sinua rakentamalla siirtosuunnitelman, jonka avulla voit siirtää työkuormat onnistuneesti Azureen.

  • Mitä asioita tulee huomioida työkuormia siirrettäessä Azure-pilveen?
  • Miten lähteä liikkeelle?
  • Mitä lisäarvoa pilvipalveluiden käyttö tuo liiketoiminnalle?

Kiinnostuitko? Tule webinaariimme kuulemaan vinkkejä, mitä kaikkea tarvitaan onnistuneeseen pilvisiirtymään. 

Jarkko Särkimäki

Jarkko Särkimäki on Advania Finlandin Pilvipalvelutarjoamasta vastaava. Työtehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa juuri heille sopivien ratkaisujen ja tuotteiden avulla. Laaja teknis-kaupallinen näkemys erilaisista toiminnan asettamista vaatimuksista on rakentunut useiden omien ja asiakkaiden palveluympäristöjen kautta.

Business Area Manager, Public Cloud Services

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä napin takaa aukeava lomake!

Ilmoittaudu

 

Tilaa maksuton webinaaritallenne

Onko asia mielenkiintoinen, mutta et pääse kuulolle juuri silloin kun webinaari pidetään? Ei hätää, teemme webinaarista jälkeenpäin myös tallenteen, jonka voit katsoa sinulle sopivaan aikaan ja haluamassasi paikassa. Tarvitset vain mukavan tuolin, tietokoneen ja verkkoyhteyden. 

Tilaa webinaaritallenne