Advania MailProtection on sähköpostipalvelu, joka tuo yritykseesi tietoturvallisen, EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaiset ominaisuudet.

Saat yhdessä paketissa sähköpostin salauksen, sähköpostipalvelun hallinnan, roskapostin suodatuksen sekä haittaohjelmien torjunnan.

suojattu_sahkopostipalvelu

Sähköpostin heikoin lenkki on ihminen

Ihmiset availevat sähköposteja helposti, jos lähettäjä on tuttu tai huomiota herättävä. Roskapostiviestit toimivat, koska osa niiden sisältämistä uhkauksista menee sähköpostin vastaanottajilla uskottavasti läpi.

Advanian sähköpostipalvelu pitää huolta sähköpostiliikenteen suojaamisesta ja suodattaa samalla roskapostin ja haitalliset linkit pois.

Sähköpostipalvelussamme on käytössä oppiva roskapostinsuodatus. Luottamukselliset tiedot tunnistetaan automaattisesti ja salataan.

 

Sähköpostin salaus

Viesti salataan painamalla Lähetä salattuna -nappia Outlookista. Myös viestin otsikko salataan. Lähettäjä, vastaanottaja ja viestin tiedot – myös luottamukselliset tiedot – salataan automaattisesti. Sähköpostin salaus sisältää halutessasi myös mobiilikäyttöliittymän salatun sähköpostin lukemiseen.

Liitettävyys Microsoft Office 365 -ympäristöön

Sähköpostipalvelumme liitetään Microsoftin Office 365 -ympäristöön helposti. Saavutat täydellisen hallinnan sähköpostiliikenteeseen yhdestä paikasta, ja voit tehdä domain-, ryhmä- tai käyttäjäkohtaisia asetuksia. Raportointi on kattavaa ja ajastettua.

 

Kiinnostuitko palvelustamme? Jätä yhteydenottopyyntö!