Advania Marketplace on portaali, joka antaa sinulle pääsyn yli 1000 pilvipalveluun yhdellä käyttöliittymällä. Saat yleiskuvan koko IT-ympäristöstä sekä teknisesti että taloudellisesti ja samalla joustavuutta ja kustannusten hallintaa joka auttaa yritystä työskentelemään tehokkaammin. 

Palvelut tulevat alan johtavilta toimijoilta ja palvelujen määrä kasvaa koko ajan. Palvelujen automatisointi varmistaa, että valitsemasi työkalut toimivat tehokkaasti yhteen.

Täysi näkyvyys yrityksen lisensseihin ja pilvipalveluihin kerättynä yhteen portaaliin

Advania Marketplace on portaali, johon voit kerätä kaikki ostetut lisenssit ja pilvipalvelut yhteen paikkaan. Advania Marketplace sisältää palveluja kuten Microsoft Azure, Office 365 ja Skykick. Uusia palveluja lisätään jatkuvasti. Niille, jotka käsittelevät osto- ja hallinnoinnin käyttöoikeuksia - Advania Marketplace palvelulla saat täyden hallinnan lisenssien ja pilvipalvelujen käytölle. Kaikki palvelut on kerätty yhteen palveluun ja laskutetaan yhdellä laskulla.

Advania Marketplace on markkinoiden edelläkävijä ja palkittu Euroopan parhaana markkinapaikkana Ingram Global Cloud Summitissa 2018.

Miksi Marketplace?


IT ei ole enää
tukitoimintaa, vaan keskeinen osa liiketoimintaa.  Siksi IT-päällikön pitäisi käyttää vähemmän aikaa tarkistamiseen, että ”valot ovat päällä”, perusjärjestelmien ylläpitoon, vaan mieluummin käyttää enemmän aikaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsimiseen.

Kun IT ostetaan ja käytetään palveluna, sen sijaan että investoidaan omiin laitteistoihin ja datakeskuksiin, IT:stä tulee strateginen osa yhtiön digitalisaatiota.

Nykypäivän teknologian kehityksessä ei ole enää merkitystä pitkän aikavälin suunnitelmilla ja sopimuksilla. Muutos on jatkuvaa ja koko liiketoiminnan, mukaan lukien IT:n on varauduttava teknologian nopeisiin muutoksiin. Tämä koskee sekä kapasiteettia, kustannuksia ja toiminnallisuuksia. 

IT palveluna Advania kauppapaikasta sisältää ominaisuuksia, jotka sopivat nykyaikaiseen liiketoimintamalliin. Alusta lisää palvelujen saatavuutta, vapauttaa resursseja ja vahvistaa yrityksen IT ympäristön tietoturvaa.

Edut

  • Nopea pääsy olennaisiin palveluihin
  • Helppo skaalata lisenssejä ylös ja alas tarpeen mukaan
  • tarjoaa kattavan kuvan yrityksen IT palveluista
  • kaikki lisenssit ja palvelut kerättynä yhdelle laskulle
  • Pay as you go - maksat vain siitä mitä käytetään
  • Voi sisältää myös paikallisesti ylläpidettyjä IT palveluja - kuten private cloud