Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä IT-palveluita vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Olemme sitä mieltä, että henkilökohtainen palvelu, hyvä asiantuntemus ja intohimo siihen mitä teemme helpottaa sinua valitsemaan meidät. 

Tarjoamme erilaisia pilviratkaisuja ja -palveluja tuomme sinulle työkalut, joilla voit hallita toimistoympäristöäsi, turvallisesti ja tehokkaasti.

Office 365 -palvelut

Office 365

Office 365 tuo toimistoympäristön pilvestä, vapauttaen useimmat online office tarpeesi yhtenä integroituna ratkaisuna, joka antaa sinulle pääsyn Office-paketti, sähköposti palveluun, tiedostoihin ja lukuisia ratkaisuja jotka yksinkertaistavat hallintaa, tiimityötä ja viestintää.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Azure on perusta kaikille Microsoftin pilvipalveluille ja asiantuntijoillamme on laaja kokemus Microsoft ratkaisuista tältä luotettavalta alustalta. Azure mukautuu tarpeidesi mukaan ja sopii hyvin sivustoille, joiden tulee ajoittain kestää kovaa kuormitusta. Käyttämällä Azurea voit luottaa siihen että web-sivuston ei kaadu kovassakaan kuormituksessa. 

Azure sopii myös tietojen tallentamiseen ja kopiointiin, virtuaalipalvelimiin ja tietokantoihin, kehitykseen ja moneen muuhun. Azure ID:n avulla voit olla yhteydessä tuhansiin palveluihin yhdellä kirjautumisella.  

Yrityksen koko IT voi käyttää hyväkseen Azurea, mukaan lukien ne, jotka haluavat asentaa Linux ja Open Source -ratkaisuja, ja parasta on, että maksat vain siitä mitä käytät.

Advania-asiantuntijapalvelut

Advania-asiantuntijapalvelut

Advanian asiantuntijoilla on erittäin laaja kokemus pilvipalvelujen ja ympäristöjen toteuttamisesta. Kokemus pohjautuu sekä laajaan asiakaskuntaan että pilvipalvelujen aktiiviseen käyttöön omissa palveluissamme. Autamme yrityksiä arvioimaan ja tarvittaessa toteuttamaan pilviratkaisuja.

 

Miksi harkitsisin pilviratkaisuja?

Useimmat IT-asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että pilvivallankumous on alkanut jo kauan sitten ja pilvipalvelut ovat saavuttaneet tason jossa suurimman osan yrityksen tarpeista voidaan toimittaa pilvestä. 

Pilvipalvelun etuna on ennen kaikkea helppo käytettävyys, resurssien käytön joustavuus ja hinnoittelumalli pohjautuu siihen että asiakas maksaa vain siitä mitä hän käyttää.

Useimmissa tapauksissa pilvipalvelut ovat hyvä lisä On-premise yritysjärjestemiin. Niitä voidaan käyttää yrityksen itse ylläpitämien palvelujen rinnalla - niin kutsuttuna ”hybridi asennuksena”.

Onko tämä turvallista? 

Pilviympäristöjä on paljon erilaisia. Teemme kaikkemme jotta Advanian toteuttamat tai suosittelemat ympäristöt ovat turvallisia. Asiantuntijamme voivat antaa yksityiskohtaisempaa tietoa pilvipalveluiden turvallisuudesta.