Käyttäjälähtöinen toiminta digitaalisessa maailmassa

Digitalisaatio mahdollistaa uuden tavan suunnitella, priorisoida, toteuttaa ja seurata toimenpiteitä asiakaslupauksen toteuttamiseksi.

Järjestelmien ja teknologioiden odotetaan olevan käyttäjäystävällisiä ja ratkaisevan ongelmat tehokkaasti. Samaan aikaan kynnys vaihtaa ratkaisu jos odotukset eivät täyty on yhä matalampi.

Meidän tehtävämme on luoda edellytyksiä jatkuvaan menestykseen helpottamalla yrityksiä toimimaan nopeammin, paremmin ja älykkäämmin. Luomme lisäarvoa kokonaisvaltaisilla, yksinkertaisilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka perustuvat markkinoiden johtaviin tuotteisiin ja työntekijöidemme osaamiseen ja sitoutumisen.

Palvelun hallinta

Advanialla on laaja kokemus palvelunhallinta-ratkaisujen toimittajana ja konsulttina - meillä on paikalliset juuret useilla paikkakunnilla pohjoismaissa. Meillä on laaja kokemus asiakaskohtaisten ratkaisujen toimittamisesta monenlaisille asiakkaille kansainvälisissä organisaatioista julkiseen sektoriin.

Asiantuntijoidemme toiminnan laatu ja osaaminen varmistetaan kattavilla teknologiatoimittajien ja alan organisaatioiden sertifioinneilla, kuten ServiceNow, Atlassian, ITIL ja Prince2. Advania on kokonaistoimittaja ja autamme asiakkaita koko elinkaaren ajan esiselvityksestä ja suunnittelusta toimitukseen ja ylläpitoon.

Miten voimme auttaa sinua? 

  • Strateginen neuvonta
  • Arkkitehtuuri ja toiminnan optimointi
  • Toimituksen ja kehityksen konsultointi
  • Toimitusprojekti
  • Lisenssioptimointi
  • Lisenssimyynti
  • Terveydentila tarkistukset
  • Palvelun ylläpito
Automatisoidut_tyonkulut

ServiceNow®

ServiceNow® muuttaa vanhoja manuaalisia työskentelytapoja nykyaikaisiksi digitaalisiksi työnkuluiksi, jotta työntekijät ja asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedot nopeasti, helposti ja oikeaan aikaan.

Projektinhallinta_Jira

Atlassian

Atlassian auttaa tiimejä työskentelemään älykkäämmin ja nopeammin – yhdessä. Atlassianin teknologiaan perustuvat ratkaisut on suunniteltu maksimoimaan tiimityön tehokkuus pitäen samalla työnteon mielekkäänä ja ketteränä.

Atlassianin työkaluja voi käyttää kuka tahansa - pienistä startup-yrityksistä aina globaaleihin yrityksiin.