Advanian palvelut on rakennettu mahdollistamaan yritysten kaikkien ICT-ratkaisujen hankinta palveluna ”yhden luukun” periaatteella. Advanialla on mittava historia ja kokemus ICT-ympäristön kaikista osa-alueista. Asiantuntijamme hallitsevat modernit laite-, ohjelmisto-, tietoliikenne, -kapasiteetti sekä tietoturvaratkaisut. Kokemuksemme kautta olemme myös muodostaneet jokaisen osa-alueen ympärille kutakin ratkaisua tukevat lisäarvopalvelut.

Advanian pilvipalveluiden kokonaisuus on kehitetty asiakasyritysten vaativien pilvipalveluiden tarpeisiin. Advania tarjoaa modernit, liiketoimintaa tukevat kokonaisvaltaiset datacenter-ratkaisut.

Datacenter-ratkaisut koostuvat pilvialustasta, verkkopalveluista- ja varmistus- ja replikointipalveluista (disaster recovery). Nämä kolme aluetta muodostuvat markkinoiden moderneimmista teknologioista, jotka ovat tuotteistettu helppokäyttöisiksi, kustannustehokkaiksi ja erittäin tietoturvallisiksi palvelupaketeiksi.

Optimoi kapasiteettiasi asiantuntijan avulla. Lue vinkit ja lataa oppaat!

Alustamme on erittäin joustava ja helposti skaalautuva. Tämä on juuri pilvipohjaisten ratkaisujen perusajatus - yritys voi skaalata palveluja ylös ja alas tarpeen mukaan.

Kehitämme osaamistamme  jatkuvasti yhdessä kumppaneidemme kanssa. Näin voimme muuttaa palvelumme vastaamaan markkinoiden tarpeisiin ja modernin teknologian kehityksen mukaisesti.

Man Woman Computer 1920x1080.jpg_medium

Konesalipalvelut kotimaisesta pilvestä - Datacenter in a Cloud

Kehittämämme pilvipalvelut rakentuvat huippumodernista ja modulaarisesta pilvialustasta, joka on rakennettu yhteistyössä Hewlett Packard Enterprisen (HPE) kanssa. Kehitämme alustaa jatkuvasti uusimipien teknologioiden mukaan ja yhteistyössä sekä asiakkaidemme että HPE:n kanssa, jotta alustamme pystyy vastaamaan jatkuvasti kehittyviin liiketoimintavaatimuksiin.

Pilvialustan verkkoratkaisu pohjautuu automatisoituun sovelluspohjaiseen verkkoteknologiaan (SDN). Koko verkkoinfrastruktuuri on erittäin tietoturvallinen ja vikasietoinen. Lisäksi se voidaan integroida suoraan asiakkaan WAN-yhteyksiin. Palvelu kulkee nimellä Advania Core.

Palvelimet ja verkkolaitteet

Palvelimet ja verkkolaitteet

Myymme ja asennamme palvelimet ja verkkolaitteet asiakkaiden omiin konesaleihin. 

Tarjoamme myös räkkitilaa omista konesaleistamme. Käyttettävissäsi asiantuntija- ja arkkitehtipalvelumme.

Asiakkaillamme voi olla fyysisiä laitteita omassa konesalissa, Advanian konesalissa sekä Advanian pilvipalvelualustassa. 

 

Advania Cloud - Yksi hallinta, kaikki konesali- ja pilvipalvelut

Monipilvihallinta Advania Cloud

Yksi hallinta - kaikki konesali- ja pilvipalvelut

Advania Cloud 2.0 on uuden sukupolven pilvipalveluiden hallintaan tarkoitettu palvelu. Pilvien hallinnalla tarkoitetaan julkisten pilvipalveluiden (Public Cloud) ja yksityisten pilvien (Private Cloud) yhteen liittämistä samaan hallintapalveluun.  

Hallinnan työkalut mahdollistavat portaaliin liitettyjen pilvien tarkan kustannusseurannan ja kulujen optimoinnin.

Palveluiden automatisointi-työkalut tukevat puolestaan kattavasti sovelluskehityksen DevOps-malleja ja työvälineitä.  

Advania Cloud yhdistää infrastruktuurien ylläpitäjät, sovelluskehittäjät ja liiketoiminnan saman pöydän ääreen. Palvelu voidaan kytkeä käytännöllisesti katsoen mihin tahansa julkiseen- tai yksityiseen pilveen. 

Microsoft Azure Managed Cloud

Microsoft Azure Managed Cloud

Azure  Managed Cloud on hyvin monipuolinen kokoelma palveluita, ja sen avulla voi toteuttaa tarvittaessa kaikki IT-tarpeet. Kaikki tarvittavat palvelut on mahdollista hankkia suoraan Azuresta tai vaihtoehtoisesti niillä voidaan täydentää jo olemassa olevaa omaa IT-infrastruktuuria, ja vähitellen siirtyä joustavasti kokonaan pilvipalveluihin.

O365

Microsoft Office 365

Meiltä saat käyttöösi parhaat työvälineet kustannustehokkaasti pilvipalveluna, ja hankkiudut samalla eroon ylläpitohuolista. Tutut MS Office-työkalusi ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä mistä tahansa, miltä päätelaitteella tahansa. Toimistosi on aina mukanasi, ajasta ja paikasta riippumatta.

FlexBox - jatkuvuuden hallinta

Palveluiden jatkuvuuden hallinta - FlexBox

Advania Flexbox on moderni uuden sukupolven palvelimien ja sovelluksien suojaamiseen tarkoitettu palvelu. Flexbox poikkeaa huomattavasti normaaleista markkinoilla olevista varmistusjärjestelmistä ja se tarjoaa yrityksille kokonaan uudenlaisia palveluita järjestelmien suojaamiseen esimerkiksi kiristyshaittaohjelmia varten.