Advania on konsultointi- ja teknologiayritys. Tarjoamme liiketoiminta-, infrastruktuuri-, pilvi- ja viestintäratkaisuja.   

 

Advania tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluja. Advania Suomi on pitkään tunnettu Viestintäpalvelujen, Contact Center ja verkkoratkaisujen toimittajana ja olemme keskittyneet johtavien teknologiatoimittajien kuten Cisco, Microsoft, Zylinc ja Genesys palveluratkaisuihin. Palveluvalikoimamme täydentyy nyt Advanian laajalla valikoimalla IT palveluja, ohjelmistoja ja laitteistoja.

Advania-0162_web

Viestintä

Paras tapa vastata markkinoiden kasvavaan kysyntään on pitää yhteyttä asiakkaisiin ja kuunnella mitä heillä on tarjota. Tarjoamme kattavan valikoiman ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla voit varmistaa toimivan viestinnän ja palvelun omille asiakkaillesi.

Advania-0612_web

Liiketoiminta sovellukset

Digitalisaatio mahdollistaa uuden tavan suunnitella, priorisoida, toteuttaa ja seurata toimenpiteitä asiakaslupauksen toteuttamiseksi.

Meidän tehtävämme on luoda edellytyksiä jatkuvaan menestykseen helpottamalla yrityksiä toimimaan nopeammin, paremmin ja älykkäämmin.
Successful diverse young business team giving a victorious thumbs up to show their success and motivation, close up view of their raised hands

IT palvelut

Advania tarjoaa laajan valikoiman IT alueen tuotteita ja palveluita ja lisäksi meiltä on helppo ostaa. Olemme sitä mieltä, että henkilökohtainen palvelu, hyvä asiantuntemus ja intohimo siihen mitä teemme helpottaa sinua valitsemaan meidät. 

Tarjoamme erilaisia pilviratkaisuja ja -palveluja tuomme sinulle työkalut, joilla voit hallita toimistoympäristöäsi, turvallisesti ja tehokkaasti.

Advania-0162_web

Verkkoratkaisut

Verkon käyttö suuntautuu yritysverkosta internettiin ja tietoturva muuttuu vaikeammin hallittavaksi. Liikenne- ja laitemäärät kasvavat. Kokonaisuuden hallinta  vaatii uusia työkaluja, automaatiota ja osaamista.

Tarvitaan laadukas arkkitehtuuri, jotta voidaan todentaa käyttäjä ja varmistaa että hänellä on oikeus käyttää haluamiaan tietoja.