Verkon käyttö suuntautuu yritysverkosta internettiin ja tietoturva muuttuu vaikeammin hallittavaksi. Liikenne- ja laitemäärät kasvavat. Kokonaisuuden hallinta  vaatii uusia työkaluja, automaatiota ja osaamista.

Tarvitaan laadukas arkkitehtuuri, jotta voidaan todentaa käyttäjä ja varmistaa että hänellä on oikeus käyttää haluamiaan tietoja.

Me Advanialla voimme auttaa sinua vastaamaan askel askeleelta uusiin haasteisiin ja tuoda konkreettisia ehdotuksia joiden avulla verkkosi on valmis tulevaisuuden palvelu- ja tietoturvahaasteisiin.

networking

Verkkolaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja yrityksen erilaisiin tarpeisiin. Tarvitsetpa turvatun tai avoimen tehokkaan LAN/WAN/WLAN verkon, tietoturva- tai valvontajärjestelmän, meillä on ratkaisu sinulle.  

Advanian työntekijöillä on vuosien kokemus verkkojen asennuksista ja ylläpidosta kaikenkokoisissa ja kaikenlaisissa yrityksissä. Meiltä saat tukea alan huippuammattilaisilta, olipa kyse sitten laitteiston asennuksista, ylläpidosta tai turvallisen ratkaisun suunnittelusta.

 

Advania-1088_web

Verkon hallinta

Toimivat ja laadukkaat verkkopalvelut ja palvelujen saatavuus on yrityksen toiminnalle yhä tärkeämpää. Meillä on laaja kokemus turvallisista ja kustannustehokkaista verkoista ja palvelumme soveltuvat hyvin eri tyyppisille ja kokoisille asiakkaille.

Verkon ylläpitopalvelussa Advania vastaa verkon päivittäisestä operoinnista. Palvelussa vastaamme kiinteään kuukausihintaan mm. ennalta ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta, jotta voimme varmistaa järjestelmän turvallisuuden ja toimivuuden.

Meihin voit luottaa. Asiantuntijamme palvelevat sinua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Advania_fundur_silu_web

Tietoturva

Autamme yritystänne suojautumaan alati muuttuvassa maailmassa perinteisten ratkaisujen sekä modernien tietoturvapalveluiden avulla.

Asiantuntijoiltamme saat erinomaisen kuvan keskeisistä tietoturvauhkista sekä -ratkaisuista, joilla näitä uhkia voidaan torjua.