Maailma muuttuu

Uusi ja nopeasti muuttuva toimintaympäristö vaatii ketteriä toimintatapoja ja läpinäkyvyyttä toiminnan tulosten ja ratkaisujen välillä. Tarpeiden kasvaessa ja monimutkaistuessa  suorituskykyinen ja mitattava verkkoarkkitehtuuri on toiminnan kivijalka. 

Turvaa selusta

Muutos ei tapahdu tyhjiössä - syvällinen ymmärrys nykyteknologiasta mahdollistaa hallitun siirtymän vanhasta uuteen. Älä riskeeraa nykyistä liiketoimintaasi, vaan varmista  toiminnan jatkuvuus luotettavan kumppanin avulla. 

Toimi fiksusti

Pilveen siirtyminen olemassa olevilla toimintatavoilla on usein vaikeaa. Autamme yritystäsi virtaviivaistamaan päivittäistä tekemistä, mikä edesauttaa muutosta. Samalla pienennät kustannuksiasi.

networking

Verkkolaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja yrityksen erilaisiin tarpeisiin. Tarvitsetpa turvatun tai avoimen tehokkaan LAN/WAN/WLAN verkon, tietoturva- tai valvontajärjestelmän, meillä on ratkaisu sinulle.  

Advanian työntekijöillä on vuosien kokemus verkkojen asennuksista ja ylläpidosta kaikenkokoisissa ja kaikenlaisissa yrityksissä. Meiltä saat tukea alan huippuammattilaisilta, olipa kyse sitten laitteiston asennuksista, ylläpidosta tai turvallisen ratkaisun suunnittelusta.

 

Advania-1088_web

Verkon hallinta

Toimivat ja laadukkaat verkkopalvelut ja palvelujen saatavuus on yrityksen toiminnalle yhä tärkeämpää. Meillä on laaja kokemus turvallisista ja kustannustehokkaista verkoista ja palvelumme soveltuvat hyvin eri tyyppisille ja kokoisille asiakkaille.

Verkon ylläpitopalvelussa Advania vastaa verkon päivittäisestä operoinnista. Palvelussa vastaamme kiinteään kuukausihintaan mm. ennalta ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta, jotta voimme varmistaa järjestelmän turvallisuuden ja toimivuuden.

Meihin voit luottaa. Asiantuntijamme palvelevat sinua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Tietoturva

Tietoturva

Autamme yritystänne suojautumaan alati muuttuvassa maailmassa perinteisten ratkaisujen sekä modernien tietoturvapalveluiden avulla.

Asiantuntijoiltamme saat erinomaisen kuvan keskeisistä tietoturvauhkista sekä -ratkaisuista, joilla näitä uhkia voidaan torjua.