Miten toimitusketjujen kautta päästään hyökkäämään? Onko kumppaneillasi tietoturva-asiat kunnossa? Miten varmistat, että eri palveluntuottajasi ovat hoitaneet tietoturvansa kuntoon?

Vastuu tietoturvallisesta toiminnasta on yhteinen. Jokainen jäsen toimitusketjussa on osaltaan vastuussa siitä, että heidän kauttaan ei pääse hyökkäämään omiin tai kumppaneiden liiketoiminnalle kriittisiin palveluihin. On suositeltua tarkastaa myös kumppaneiden tietoturvan taso ennen yhteistyön alkua.

Miten määritellä tietoturvan minimivaatimukset, joita toimittajalta voit vaatia?  

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää F-Securen ja Advanian yhteiseen webinaariin 8.4.2020 klo 9.00-9.45. Webinaarissa asiantuntijamme käsittelevät syvemmin näitä aiheita sekä esittelevät ratkaisujamme, joilla voidaan varmistaa kaikkien osapuolien tietoturva.

 

Esiintyjät

Antti Laatikainen

Antti_Laatikainen_100x77

Vanhempi turvallisuuskonsultti F-Securen hallinnollisen tietoturvan tiimistä. Työskentelee pääasiassa yritysten toimintakulttuurien ja tietoturvallisten toimintatapojen kehittämisen parissa sekä erityissuojattavien verkkojen kanssa (PCI DSS ympäristöt). Vankka työura lääketeollisuuden parista tietoturvapäällikön roolissa, tästä johtuen hyvin käytännönläheinen lähestyminen kaikkeen tekemiseen.

Juha-Matti Järviranta

Järviranta Juha-Matti_100x77

Advania Finlandin verkko- ja tietoturvaliiketoiminnasta vastaava. Työtehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa juuri heille sopivien ratkaisujen ja tuotteiden avulla. Laaja teknis-kaupallinen näkemys erilaisista toiminnan asettamista vaatimuksista on rakentunut useiden omien ja asiakkaiden palveluympäristöjen kautta.

 Business Manager, Networks&Security

Ilmoittautuminen

Osallistuminen webinaariin on helppoa. Tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake!

Ilmoittaudu tästä!

Webinaaritallenne

Live-webinaarissa sinulla on mahdollisuus kysyä chatin kautta kysymyksiä asiantuntijoiltamme. Mikäli et pääse paikalla live-webinaariin, alla olevan napin takaa voit tilata webinaarista maksuttoman tallenteen, joka toimitetaan sähköpostiisi webinaarin jälkeen.  Saat webinaaritallenteen sähköpostiisi muutaman päivän sisään webinaarin jälkeen.

Tilaa webinaaritallenne