Tietoturvalliset verkkoratkaisut

Verkkoratkaisut

Benefits
Verkkoratkaisut

Tietoturvallinen verkkoympäristö on liiketoiminnan elinehto 

Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä suorituskykyinen ja luotettava verkkoarkkitehtuuri on toiminnan kivijalka – ja jatkuvuuden varmistaminen elinehto. Järkevästi suunniteltu verkkoarkkitehtuuri tehostaa toimintaa ja pienentää kustannuksia.  

Kun toiminnan jatkuvuutta lähdetään varmistamaan, Advania asettuu samalle puolelle pöytää asiakkaansa kanssa. Järjestelmät suunnitellaan asiakkaan nykyiset ja tulevaisuuden tarpeet kartoittaen.  

Kartoitamme riskit, teemme suojaavat toimenpiteet ja valvomme jatkuvasti ympäristöjä. 

Graphic
Verkkoratkaisut

Verkko palveluna

Palvelumme soveltuvat hyvin erityyppisille ja eri kokoisille asiakkaille. Laajan kokemuksen ansiosta asiantuntijamme voivat auttaa verkon ylläpidossa, valvonnassa, reagoinnissa ja viankorjauksessa.
Meiltä saa myös toimialan johtavien valmistajien verkkolaitteita palvelulaitteina tai omaan omistukseen.  

Verkon ylläpitopalvelussa Advania vastaa verkon päivittäisestä operoinnista. Kiinteään kuukausihintaan kuuluvat esimerkiksi ennaltaehkäisevät toimenpiteet, jotka varmistavat järjestelmän turvallisuuden ja toimivuuden.  

Asiantuntijamme palvelevat sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.  

  • Lähiverkko (LAN)   
  • Langaton lähiverkko (WLAN) 
  • Laajaverkko (WAN) 
  • Palomuurit 
Koulukumppani-laitteet
ASIAKASTARINA

Advania Finland Oy uudisti Lahti Energia Oy:n ICT-ratkaisuja ja modernisoi palveluja

Lahti Energia on tehnyt Advanian kanssa yhteistyötä vuodesta 2014 alkaen. Yhteistyötä on lujittanut hyvät suhteet Advanian yhteyshenkilöihin vuosien varrella. Edelläkävijäyrityksenä Lahti Energialle tuli tarve uudistaa ICT-ratkaisuja ja modernisoida palveluja siten, että ne näkyisivät loppukäyttäjille turvallisina ja helppokäyttöisinä ratkaisuina. 

Ota yhteyttä

Kerron mielelläni lisää.

Business Area Manager

Juha-Matti Järviranta