Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta optimoimalla teknologialaitteiden käyttöä ja pidentämällä niiden elinkaarta

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin.

Autamme IT-laitteiden optimoidussa hankinnassa. Kauttaaltaan vastuullinen palvelumallimme hankkii rahoituksen, kattaa asiakkaidemme laitehallinnan käyttöomaisuusrekisterimme avulla, pitää sisällään joustavat sopimuskäytännöt, huolehtii laitteiden uusinnan sekä palautuvien laitteiden logistiikan ja tietoturvauksen.

Työlleen omistautunut asiakaspalvelutiimimme tukee sinua laitteiden kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Palvelumallimme kolme steppiä

  1. Hankintamalli ja rahoitus: Autamme asiakkaita hankkimaan ja rahoittamaan teknologiahankinnat luotettavien rahoituskumppaneiden avulla.
  2. Laitekannan hallinta: Autamme hallinnoimaan laitekantaasi tehokkaasti ja luotettavasti. Säästät aikaa ja rahaa kun sinulla on aina ajantasaiset tiedot yrityksesi laitteista.
  3. Laitteiden uusiminen: Autamme päivittämään laitekantasi mahdollisimman vaivattomasti ja huolehdimme palautuvien laitteiden tietoturvauksesta ja vastuullisesta kierrättämisestä.

3stepit-500x281

Tiesitkö myös, että…

…mikäli yrityksesi omistaa kaikki käytössä olevat IT-laitteet, on todennäköistä, että niihin on sidottu merkittävästi pääomaa. Samalla niiden hallinnointi vie arvokasta työaikaa. Olemme kehittäneet tähän ketterän ratkaisun: Sale & Lease Back -palvelun. Voit myydä omistamasi laitteet meille ja vuokrata ne takaisin organisaatiosi käyttöön. 

 …käytettyjen IT-laitteiden ostopalvelumme avulla pääset helposti eroon toimivista, ylimääräisistä laitteista. Ostamme käytettyjä IT-laitteita minimissään 20 laitteen erissä, mukaan lukien pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet, mobiililaitteet jne. 

 

3stepIT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 682 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää.

Lisätietoja meistä fi.3stepit.com