Älykkäät kuormanjakopalvelut itsehallintaperiaatteella tuovat kilpailuedun Ixonosille
Verkkoratkaisut 11.05.2021

Älykkäät kuormanjakopalvelut itsehallintaperiaatteella tuovat kilpailuedun Ixonosille

Ixonos ja Advania (entinen Ironnet) ovat tehneet useita vuosia yhteistyötä Ixonosin vaativan verkkoympäristön kehittämisessä ja toteuttamisessa. Ixonosin pilvipalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden siirtää konesalitoiminta joko täysin tai osittain pilviympäristöön.

Ixonosin yksityinen pilvipalvelu on skaalautuva korkean automaatioasteen ratkaisu, jonka turvallisuuden ja hallittavuuden varmistaa Ixonosin kehittämä Software-defined Data Center -teknologia.

Ixonos vastaa pilvipalveluiden älykkäillä kuormanjakopalveluilla asiakkaiden tarpeisiin

Pilvipalveluiden älykkäät kuormanjakopalvelut tarjoavat Ixonosin asiakkaille mahdollisuuden käyttöliittymän kautta hallita ja konfiguroida itsepalveluperiaatteella pilviympäristöään myös älykkäiden vikasietoisuus- ja kapasiteettiominaisuuksien suhteen. Teknisesti älykkäät kuormanjakopalvelut toteutetaan Citrix Netscaler -alustalla, joka on käytännössä mahdollistanut konesaliautomaation viemisen kokonaan uudelle tasolle.

”Olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoilla täysin ainutlaatuisen toimintatavan”, toteaa Ixonosin konesalipalveluista vastaava Mika Salimäki.

”Konesalien älykäs kuormanjakopalvelu itse hallittuna tuo asiakkaillemme selkeää kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Olemme saaneet Advanialta sellaista palvelua, mitä halusimmekin. Advania on meille juuri sopivan kokoinen kumppani joustavalla palvelullaan ja rautaisella ammattitaidollaan”, Salimäki toteaa.

Ixonosin edistyksellinen teknologia syventää myös Advanian osaamista entisestään

Ixonosin pilvipalveluautomaation varmistama Data Center -teknologia kuuluu Advanian asiantuntijoiden vankkaan osaamiseen.

”Pitkä yhteistyömme Ixonosin sopimuskumppanina on meille erittäin merkittävä ja mieluinen asia. Mielenkiintoiset teknologiat haastavat asiantuntijoitamme ja tuovat meille äärimmäisen tärkeää kokemusta ja syventävät omaa osaamistamme”, Advanian tietoliikennepalveluita vetävä Timo Lindfors toteaa.

 

Aiheeseen liittyvää