Asiakastarinoita

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluidemme käytöstä ja yhteistyöstä Advanian kanssa.

Mitä asiakkaamme meistä kertovat

 • Asiakaskokemus_testimonial
  Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

  SFS toi pilven omaan konesaliin

  SFS haki uutta modernia kumppania ja uutta tapaa ostaa palvelua ja luotettavaa selkänojaa mahdollisten haasteiden varalle. Tavoitteena oli omien asiantuntijoiden vapauttaminen perusylläpidosta omien järjestelmien kehittämiseen ja loppuasiakkaiden palvelemiseen.

 • LahtiEnergia_energy
  Lahti Energia

  Advania Finland Oy uudisti Lahti Energia Oy:n ICT-ratkaisuja ja modernisoi palveluja

  Lahti Energia on tehnyt Advanian kanssa yhteistyötä vuodesta 2014 alkaen. Yhteistyötä on lujittanut hyvät suhteet Advanian yhteyshenkilöihin vuosien varrella. Edelläkävijäyrityksenä Lahti Energialle tuli tarve uudistaa ICT-ratkaisuja ja modernisoida palveluja siten, että ne näkyisivät loppukäyttäjille turvallisina ja helppokäyttöisinä ratkaisuina. 

 • Tiejamaisema_1920x600
  Autoliitto

  Advania modernisoi Autoliiton IT-infrastruktuurin

  Advania toimitti Autoliitolle modernit ja kattavat IT-palvelut, joiden avulla luotiin edellytykset Autoliiton IT-järjestelmien ja teknologioiden uudistamiselle. Advania siirsi Autoliiton IT-Infrastuktruurin Azure-pilveen, mikä mahdollisti kustannustehokkaat ja standardoidut ratkaisut.

 • CaseMehilainen
  Mehiläinen

  Advania tuotti Mehiläiselle kokonaisvaltaisen call center -puhelinpalvelujärjestelmän

  Advanian ja Mehiläisen yhteinen taival alkoi vuonna 2018, kun Mehiläiselle lähdettiin yhdessä Advanian kanssa tuottamaan kokonaisvaltaista asiakaspalvelujärjestelmää. Mehiläisen tarkoituksena on tuottaa kaikki asiakaspalvelukanavat tämän järjestelmän avulla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Mehiläisessä käytetään menestyksekkäästi uuden järjestelmän päällä toimivaa puhelinpalvelua.

 • Spa
  Holiday Club Resorts

  Parasta palvelua puhelulla

  Holiday Clubin hotelleissa kolmessa maassa siirryttiin yhdistetyn viestinnän puhelinvaihderatkaisuun.

Anna meidän auttaa

Olemme ketterä kumppani liiketoiminnan muutoksissa.